ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: Όταν η πολιτική λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα

Πόλη & Πολίτες: Όταν η πολιτική λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα
Μάθαμε να φωνασκούμε, να υβρίζουμε, να χυδαιολογούμε και να ελεεινολογούμε απέναντι σε ασκούντες πολιτική που αγωνίζονται για το κοινό καλό, χωρίς να υπολογίζουμε την όποια προσφορά τους, αλλά να ψάχνουμε να βρούμε το λάθος η την όποια αδυναμία για να τους κατακρίνουμε ή το χειρότερο να κατασκευάζουμε αρνήσεις εις βάρος τους.

Θυμάστε τι λάσπη εισπράξαμε για την μελέτη του αρδευτικού του Πετάλου που εκπονήσαμε πριν 3 χρόνια περίπου προϋπολογισμού 400.000 € από ιδίους πόρους;

Θυμάστε ότι παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κα Γκαρά ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Λαμπάκης κατέθεσε στον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη με ανοιχτό το μέτρο χρηματοδότησης την μελέτη που είχαμε ολοκληρώσει;

Τότε, ο Υπουργός αθέτησε τη δέσμευσή του και μας ξέχασε…

Σήμερα ένας άλλος βουλευτής του Νομού, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, τιμώντας την υποχρέωση του με την ιδιότητα του απέναντι στους πολίτες, ανακίνησε το θέμα με την ευκαιρία της παραχώρησης κάποιων εκτάσεων από τους κατοίκους ακτήμονες της περιοχής, για την αμυντική θωράκιση της περιοχής μας.

Ζήτησε λοιπόν ανταποδοτικά και μια παροχή κατά προτεραιότητα έναντι άλλων περιοχών της χώρας.

Να χρηματοδοτηθεί το έργο που απεικονίζεται στη μελέτη μας με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ» με το ποσόν της μελέτης, ήτοι 8.800.000 € με Φ.Π.Α. από το Π.Δ.Ε.

Συμπεράσματα:

Α) Προκύπτει μια δυναμική συνεργασία Α' βαθμού αυτοδιοίκησης με την κεντρική σκηνή.

Β) Οι προσπάθειες της δικής μας παράταξης δικαιώνονται, αφού η ύπαρξη της μελέτης μας δρομολογεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προκειμένου να αρδευτούν 7.500 στρέμματα που θα αυξήσουν την παραγωγή των αγροτών μας.

Γ) Κάποιοι τιμητές των πάντων που έμαθαν μόνο να βρίζουν, να φωνασκούν, και να συκοφαντούν εξυπηρετώντας συμφέροντα που δεν κατατείνουν τελικά στο κοινό καλό, πρέπει επιτέλους ας σωπάσουν.

ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ (πλην πολύ πιθανή) ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Από την παράταξη
ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ - Βαγγέλης Λαμπάκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video