ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας
Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2020 επισκέφθηκε την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, διερχόμενος προς την Κωνσταντινούπολη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας και η συνοδεία του αποτελούμενη από τους τρεις εψηφισμένους Επισκόπους της Μητροπόλεώς του και άλλα στελέχη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και είχαν εγκάρδια συζήτηση, ευχαριστώντας τον για την φιλοξενία και την διευκόλυνση που παρείχε για την μετάβασή τους στην Κωνσταντινούπολη, που λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού παρουσιάζει δυσκολίες. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ιερά Μονή "Παναγία του Έβρου" στη Μάκρη, όπου και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού γέροντος π. Πολυκάρπου Ματζάρογλου.


Την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος κ. Αθηναγόρας και η συνοδεία του παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στο τέλος της μίλησε προς το εκκλησίασμα για την ιεραποστολή που τελείται στη Μητρόπολη Μεξικού που εκτείνεται στις χώρες της Κεντρικής Αμερικής, των νησιών της Καραϊβικής, την Βενεζουέλα και την Κολομβία. Συγκεκριμένα τόνισε πως όταν δημιουργήθηκε το 1996 η Μητρόπολη (τότε Μητρόπολη Παναμά) αριθμούσε περί τους 5.000 χριστιανούς ορθοδόξους και σήμερα (το 2020) αριθμεί άνω των 500.000 πιστών σε όλα τα προαναφερθέντα κράτη.

Τον Μητροπολίτη Μεξικού συνόδευαν όπως προείπαμε οι από τις 31 Αυγούστου 2020 εκλεγμένοι και εψηφισμένοι βοηθοί Επίσκοποι της Μητροπόλεως Μεξικού, ο Θεοφ. Μαρκιανής κ. Ησύχιος (Θάνος), ο Θεοφ. Μυρίνης κ. Αθηναγόρας (Saul Alfonso Perez Galvis) και ο Θεοφ. Άσσου κ. Τιμόθεος (Louis Antonio Torres Esquivel), ένας διάκονος και δυο φοιτητές που φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video