ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: “Η απόλυτη δικαίωσή μας για το θέμα του αθλητικού μπαλονιού”

Πόλη & Πολίτες: Η απόλυτη δικαίωσή μας για το θέμα του αθλητικού μπαλονιού
Ψηφίστηκε στη Βουλή στις 18 Σεπτεμβρίου ο Νόμος 4726/2020 ο οποίος περιλαμβάνει όλα όσα αυτονόητα ζητήσαμε και υποστηρίζαμε σχετικά με τους αεροϋποστηριζόμενους θόλους, κατά κόσμο μπαλόνια.

Από τη μία πλευρά ο επικεφαλής μας και τότε Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης είχε ζητήσει με επιστολή του στις 27 Αυγούστου 2019 από τον ανάδοχο που θα κατασκεύαζε τη βάση του θόλου να προχωρήσει στην έκδοση άδεια μικρής κλίμακας ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Από την άλλη, ο τότε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννης Βαταμίδης αντιλαμβανόμενος το Νομικό κενό αναφορικά με τους θόλους και την κατά το δοκούν ερμηνεία από πλευράς εμπλεκομένων υπηρεσιών και πλευρών των υφιστάμενων Νόμων, απέστειλε επιστολή στις 28 Αυγούστου 2019 στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ζητώντας να θεσπισθεί σαφές Νομοθετικό πλαίσιο για τους θόλους.

Αμφότεροι στοχοποιήθηκαν από το γνωστό σύστημα κιτρινισμού και εκτόξευσης λάσπης που έχει την κάλυψη της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου.

Σήμερα είναι η μέρα της απόλυτης δικαίωσης διότι ο Νόμος 4726/2020 περιλαμβάνει όλα όσα ζητήσαμε και παλέψαμε γι’ αυτά:
  • Είναι λυόμενες κατασκευές και δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις που καθορίζουν τα ανώτατα ποσοστά κάλυψης από λυόμενες ή άλλες κατασκευές.
  • Άδεια μικρής κλίμακας και απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση της άδειας είναι:
  1. μελέτη στατικής επάρκειας και
  2. βεβαίωση του κατασκευαστή, ότι ο αεροϋποστηριζόμενος θόλος πληροί τις προδιαγραφές των Ευρωκωδίκων.

Και σήμερα επιστρέφουμε τη λάσπη και τους κίτρινους χαρακτηρισμούς σε αυτούς που τους εκτόξευσαν.

Ζητάμε να διερευνηθεί κάθε πιθανή δυνατότητα ώστε να θεραπευθούν τα όσα απίθανα διαδικαστικά συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και να γίνει πράξη η απάντηση του Δημάρχου σε ερώτησή μας σχετικά με το μπαλόνι:

«Ναι το θέλουμε».

Για την παράταξη «Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης»

Ιωάννης Βαταμίδης
Tομεάρχης Αθλητισμού


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video