ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Η “αγάπη” της Ντόρας για τον Έβρο και τη Θράκη περιορίζεται στις δημόσιες σχέσεις

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Η “αγάπη” της Ντόρας για τον Έβρο και τη Θράκη περιορίζεται στις δημόσιες σχέσεις
Πέρασε από τον Έβρο, εξέφρασε την αγάπη της για τον τόπο μας, είπε πόσο ενδιαφέρεται αυτή η κυβέρνηση για τον Έβρο, χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε ένα έργο του κόμματος της, έστω και της δεκαετίας του '70!!!

Η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Θράκη κα Ντόρα Μπακογιάννη, διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για την στόχευση αυτής της επιτροπής την οποία πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα χνάρια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που είχε κάνει κάποια αντίστοιχη το 1992.

Εκείνο το πόρισμα, έμεινε σε κάποια συρτάρια και έγινε “κίτρινο γράμμα” όπως λέει και ο αοιδός, χωρίς φυσικά να αξιοποιηθεί στο ελάχιστο.

Η κα Μπακογιάννη είδε χωρίς να “δει” κάποιους από τους φορείς, αφού οι συναντήσεις δεν είχαν ουσιαστικό περιεχόμενο, τους ζήτησε απλά έγγραφες προτάσεις. Δεν είδε τους Μητροπολίτες, δεν είδε τους Δημάρχους, δεν πήγε στο Διδυμότειχο να εξηγήσει στους κατοίκους τι γίνεται με τη Νοσηλευτική Σχολή.

Αποχώρησε για την Κομοτηνή, που ίσως οι δημόσιες σχέσεις έχουν περισσότερη σημασία για αυτήν και τις μελλοντικές στοχεύσεις της οικογένειας της.

Η κα Μπακογιάννη με την άφιξη της στον Έβρο, έφερε και τα πρώτα νέα της αναπτυξιακής πρότασης της κυβέρνησης για τον τόπο μας…

Ενημέρωσε τους κατοίκους του Τυχερού για την διάλυση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας που εδρεύει στον Προβατώνα, αφού όπως τους είπε είναι ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας. Τους διαβεβαίωσε όμως, ότι η δύναμη του στρατοπέδου δεν θα μειωθεί αλλά θα αυξηθεί, χωρίς να τους πείσει αφου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Απ’ ότι φαίνεται στη Ν.Δ. τους αρέσει να τα ρίχνουν όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που έχουν 15 μήνες την διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς βέβαια να πείθουν κανένα.

Ο τοπικός βουλευτής κ. Δημοσχάκης ανέλαβε να λέει δημόσια ότι υπήρχε σχεδιασμός από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές που κάνει τώρα το υπουργείο της δικής τους κυβέρνησης, δεν μας λέει μόνο ότι η ΝΔ ακολουθεί της δική μας πολιτική!!!

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έβρου είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία. Ζητάμε να εξαιρεθεί από; το νέο σχεδιασμό του υπουργείου Άμυνας ο Έβρος.

Οι βουλευτές της ΝΔ στον νομό, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ρόλος τους είναι να μεταφέρουν στην Αθήνα τα προβλήματα του Έβρου και όχι τις αποφάσεις των υπουργείων στην εκλογική τους περιφέρεια.

Ο Έβρος και η Θράκη δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία, άλλη αποψίλωση δομών, άλλο πολιτικαντισμό.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ΕΒΡΟΥ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video