ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το σόου Ζαμπούκη με τα έργα του Λαμπάκη και τα 58.409 ευρώ για την προβολή τους

Το σόου Ζαμπούκη με τα έργα του Λαμπάκη και τα 58.409 ευρώ για την προβολή τους
Ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος περιστοιχισμένος από δημοσιογράφους, φωτογράφους, κάμερες και… drones, παρουσίασε στον τοπικό τύπο τα τέσσερα εγκεκριμένα έργα υποδομών της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Συγκεκριμένα ο κ. Ζαμπούκης κάνοντας μια επιτόπου περιήγηση παρουσίασε τα παρακάτω έργα:
  • Διαμόρφωση χώρου παραλίας στην Αλεξανδρούπολη.
  • Ανάπλαση Δυτικής Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αλεξανδρούπολης.
  • Επέκταση ποδηλατόδρομου (στην παραλιακή) και Διαμόρφωση υπαίθριου χώρου στάθμευσης (δίπλα στο δημοτικό στάδιο).
  • Ανάδειξη και αξιοποίηση των ιστορικών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι.

Βέβαια πρόκειται για έργα της προηγούμενης δημοτικής Αρχής Λαμπάκη που οι προετοιμασίες τους ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2015.


Προεκλογικά για την παράταξη "Δήμος για Όλους" του Γιάννη Ζαμπούκη τα συγκεκριμένα έργα ήταν κατασκευές χωρίς σχεδιασμό… Τώρα για τον κ. Ζαμπούκη αποτελούν μια στοχευμένη και συγκεκριμένη προσέγγιση που επιδιώκει την αύξηση των επισκεπτών και των τουριστών στην Αλεξανδρούπολη και προσδοκά στην κοινωνική και οικονομική βελτίωση του τόπου μας.


Για την επιτυχή ολοκλήρωση των παραπάνω έργων χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνικές και μέθοδοι διαβούλευσης, έγιναν 11 συναντήσεις του Δήμου με φορείς της περιοχής και 32 τεχνικές συναντήσεις της ομάδας εργασίας με τη δημοτική αρχή. Πολλά στελέχη του Δήμου και της δημοτικής αρχής κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια για την ωρίμανση των παρεμβάσεων και την άρση γραφειοκρατικών εμποδίων.

Το Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης συντάχθηκε με την επί 14 μήνες εμπλοκή οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης και κατατέθηκε από τον Δήμο προς αξιολόγηση στην ΕΥΔ Αν. Μακεδονίας Θράκης και εγκρίθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.


Η χρηματοδότηση για τα έργα «Διαμόρφωση χώρου παραλίας», «Ανάπλαση δυτικής χερσαίας ζώνης λιμένα Αλεξανδρούπολης» και «Επέκταση ποδηλατοδρόμου και διαμόρφωση νέου χώρου στάθμευσης» εξασφαλίστηκε τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ για το έργο της «Ανάδειξης και αξιοποίησης των ιστορικών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι» η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε τον Μάρτιο του 2018. Όλα τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Οι συμβάσεις των έργων υπογράφηκαν το 2018 και το 2019.

Όλα τα έργα, εκτός από τις αποθήκες του ΟΣΕ, ξεκίνησαν επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής και κάποια από αυτά (νέος χώρος στάθμευσης, διαμόρφωση της παραλίας εκτός από το τμήμα δίπλα στην "Αργώ") είχαν ολοκληρωθεί πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή.


Βέβαια η παρουσίαση των έργων Λαμπάκη από τον Γιάννη Ζαμπούκη μη νομίζετε ότι ήταν δωρεάν, καθώς η παρουσίαση - ενημέρωση έγινε στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας της Στρατηγικής ΒΑΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης» συνολικής αξίας 58.409 ευρώ, η οποία τον περασμένο Μάρτιο με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ανατέθηκε - νομίμως - σε διαφημιστική εταιρία της Λάρισας.

Δεν γνωρίζουμε αν τα μέσα ενημέρωσης που προσέτρεξαν για να καλύψουν το σόου Ζαμπούκη (με έργα άλλων) πήραν κάτι από τα 58.409 ευρώ (της προβολής και δημοσιότητας) ή τζάμπα ξεποδαριάστηκαν να τρέχουν από το λιμάνι ως την στροφή του Εγνατία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video