ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στο Πανόραμα Στίβου του Δρομέα Θράκης

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στο Πανόραμα Στίβου του Δρομέα Θράκης
Ο "Δρομέας Θράκης" με επιμονή (μιας και αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας), αλλά και πολύ μεράκι, πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, στο Πάρκο Ανεξαρτησίας, Πανόραμα Στίβου προσφέροντας δωρεάν μια εκπληκτική εμπειρία στη νεολαία της Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα από 200 παιδιά, ηλικίας 5-15 ετών σε μικρές ομάδες των 10-20 "έπαιξαν" και γνώρισαν τα αγωνίσματα του στίβου, αλλά και πήραν σκορ από μετρήσεις φυσικών ικανοτήτων.


Η εξομοίωση του τεραίν στίβου κλασσικού αθλητισμού στο πάρκο, οι εντυπωσιακές φουσκωτές αψίδες, τα μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και η επαφή των προπονητών και διοικητικών του "Δρομέα Θράκης", με παιδιά και γονείς, έδωσαν χαμόγελα ικανοποίησης σε όλους.

Περισσότερες δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους στο στάδιο καθημερινά, με παιχνίδια και εκπαίδευση σε αγωνίσματα του στίβου, από τους έμπειρους προπονητές του Δρομέα Θράκης.


Να σημειωθεί ότι καθημερινά από τις 4:00 έως τις 9:00 μ.μ. μπορείτε να βρείτε τους ανθρώπους του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο "Φώτης Κοσμάς", στο γραφείο του συλλόγου, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μια δοκιμή είναι ικανή να δείξει πολλά!

Ρωτήστε φίλους σας μέλη του ΔΡΟΜΕΑ, αλλά και ενημερωθείτε για το σύλλογο στο www.dromeasthrace.eu.

Πληροφορίες στο τηλ. 6907605015.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video