ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κάλεσμα συμμετοχής για παιδιά και ενήλικες στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Κάλεσμα συμμετοχής για παιδιά και ενήλικες στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια που και φέτος θα λειτουργήσουν στο ΔΙΟΝΥΣΟ, τηρώντας βεβαίως τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια όλων από τον covid-19. Αναμένονται, παράλληλα, οι αναλυτικές οδηγίες από την Πολιτεία για τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων (σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οδηγίες για τη λειτουργία των χειμερινών αιθουσών θεάτρου και κινηματογράφου).

Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα για
  • παιδιά από 4 ετών
  • παιδιά Δημοτικού Σχολείου
  • εφηβικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου.

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών και εφηβικών τμημάτων προγραμματίζεται να γίνει, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων και να γίνει η ενημέρωση γονέων και παιδιών για τον τρόπο που φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Κάλεσμα ενηλίκων - Αυτή την Κυριακή η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει κάλεσμα προς όσους ενήλικες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα, είτε για να εκφραστούν επί σκηνής ως ηθοποιοί, είτε για τις υποστηρικτικές ομάδες εκτός σκηνής.

Η πρώτη συνάντηση παλιών, νέων και… μελλοντικών μελών θα γίνει αυτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ. στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Η πρόσκληση για τις ομάδες ενηλίκων είναι ανοιχτή, προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως θεατρικής εμπειρίας, ικανοτήτων ή… ταλέντου. Αρκεί η αγάπη για το θέατρο, το μεράκι, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα.

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες ενηλίκων, γίνονται μόνο τηλεφωνικά στο 2552028280.

Πληροφορίες: www.dionysos-net.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video