ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Αλεξανδρούπολη: Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνει Διαδικτυακό Φωτογραφικό Διαγωνισμό μέσω Facebook. Το θέμα του διαδικτυακού διαγωνισμού φωτογραφίας είναι: Φωτογραφίζοντας «Εν Κινήσει». Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού καλούνται οι πολίτες να διαγωνιστούν φωτογραφίζοντας εναλλακτικούς τρόπους κινητικότητας όπως: βάδισμα, ποδηλασία, ηλεκτρικά πατίνια κ.α.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους πολίτες είναι άνω των 18 ετών, ενώ απαραίτητα εφόδια για τη συμμετοχή σε αυτόν το διαγωνισμό είναι η φωτογραφική τους μηχανή ή το κινητό, η αγάπη για τη φωτογραφία και πολλή φαντασία.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή των πολιτών μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, η προβολή των εναλλακτικών μεθόδων κινητικότητας και η προώθηση εναλλακτικών τρόπων ζωής σε αστικές περιοχές. Στόχος του διαγωνισμού είναι να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ανακαλύψουν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τις ομορφιές που αυτός προσφέρει καθώς και τις εναλλακτικές μεθόδους κινητικότητας.

Περιοχή λήψης φωτογραφικού υλικού είναι αποκλειστικά τα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ως έγκυρος χρόνος λήψης της φωτογραφίας είναι το χρονικό διάστημα από 16 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής και προθεσμίες

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών (απαιτείται συμπλήρωση αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης, υπόδειγμα της οποίας υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.alexpolis.gr).

Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής με μία μόνο φωτογραφία με υποχρέωση να την αποστείλει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε ηλεκτρονική μορφή .jpg στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gtip@alexpolis.gr ή σε δίσκους DVD και CD ή σε USB STICK. Οι φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων θα αξιολογηθούν από το κοινό μέσω ψηφοφορίας στο facebook.

Όλα τα αρχεία που θα υποβληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, θα ανέβουν στη επίσημη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Facebook www.facebook.com/municipality.alexandroupolis στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΕΕΚ2020» όπου και θα μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας να «ψηφήσουν» την αγαπημένη τους φωτογραφία, κάνοντας like στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στην αντίστοιχη  φωτογραφία ή κάνοντας share, για να ψηφίσουν και οι δικοί τους φίλοι, χρησιμοποιώντας τα hashtags: #EMW2020AXD #EuropeanMobilityWeek.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.alexpolis.gr

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video