ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποχωρείς από την παράταξη Τοψίδη; Ο Μέτιος σε κάνει Αντιπεριφερειάρχη!

Αποχωρείς από την παράταξη Τοψίδη; Ο Μέτιος σε κάνει Αντιπεριφερειάρχη!
Δύο μόλις ημέρες μετά την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου από τον συνδυασμό "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη (βλέπε εδώ), ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος όρισε τον Τζιχάν Ιμάμογλου Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης!

Για «προϊόν φθηνής συναλλαγής» κάνει λόγο η παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση".

Το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης:

«Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης κ. Τζιχάν Ιμάμογλου είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μέτιου μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Ιμάμογλου, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων μεταξύ του κ. Μέτιου και του κ. Ιμάμογλου σε μια σειρά από ζητήματα και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Ιμάμογλου θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι αρμόδιος για το συντονισμό και την παρακολούθηση των δράσεων κοινωνικής πολιτικής που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια με πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου καθώς και των τομεακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Περιφέρειας.

Η θητεία του κ. Ιμάμογλου θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και η άσκηση των καθηκόντων του θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού του στο ΦΕΚ».

Το σχόλιο της παράταξης "Περιφερειακή Σύνθεση":

«"Πριν αλέκτωρ φωνήσαι…", ο Τζιχάν Ιμάμογλου, επιβεβαίωσε τις υποψίες της παράταξης μας ότι η ανεξαρτητοποίησή του δεν ήταν αποτέλεσμα "απογοήτευσης" ή "διαφωνίας" όπως ισχυρίστηκε, αλλά προϊόν φθηνής συναλλαγής με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Αν ο Τζιχάν Ιμάμογλου διέθετε έστω ένα ίχνος πολιτικής ευπρέπειας, ηθικής αλλά και ανδρείας, θα είχε παραδώσει την έδρα του στην παράταξη, οι ψηφοφόροι της οποίας τον εξέλεξαν στο Π.Σ. της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Αντί αυτού, επέλεξε να ξεπουλήσει την έδρα αλλά και τους ψηφοφόρους έναντι του μισθού μιας θέσης Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Προσβάλλοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο την παράταξη που τον ανέδειξε και τα μέλη της, αλλά κυρίως τους πολίτες της Π.Ε. Ροδόπης που του εμπιστευθήκαν την ψήφο τους.

Εμείς, ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στις εκλογές του 2019 επέλεξαν τον συνδυασμό μας και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το ποιον του συγκεκριμένου «κυρίου».

Ο τακτικισμός του Χρήστου Μέτιου, είναι από καιρό γνωστός και δεν μας εκπλήσσει. Ο φυσικός του χώρος είναι ο χώρος των συναλλαγών «κάτω από το τραπέζι» γι’ αυτό άλλωστε και το πολιτικό του ανάστημα παραμένει πάντα «μικρό».

Είναι ζήτημα χρόνου η Περιφέρεια να αποκτήσει μια διοίκηση, η οποία θα αγωνίζεται για τους πολίτες, τους εργαζομένους, τους νέους, τις επιχειρήσεις και θα αποστρέφεται κάθε είδους ανήθικες συναλλαγές».

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video