ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σάββας Δευτεραίος: Έχουμε έναν πέλεκυ να πλανάται, μην πεις κάτι για την κυβερνητική ομάδα του Δήμου γιατί θα πας στο Δικαστήριο

Σάββας Δευτεραίος: Έχουμε έναν πέλεκυ να πλανάται, μην πεις κάτι για την κυβερνητική ομάδα του Δήμου γιατί θα πας στο Δικαστήριο
Κατά την χθεσινή διαμαρτυρία δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την πρακτική της δημοτικής αρχής των διά περιφοράς συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του Δήμου (σχετικό άρθρο εδώ), ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σάββας Δευτεραίος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στις αγωγές που ασκούνται από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Δευτεραίος αναφερόμενος στις αγωγές του κ. Ζαμπούκη κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη (σχετικό άρθρο εδώ), είπε χαρακτηριστικά: «…Αυτή η αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και επιπλέον έχεις και έναν πέλεκυ, τον οποίο αντιμετώπισε ο κ. Μιχαηλίδης πρόσφατα, ο τελευταίος που τον αντιμετωπίζει, να πλανάται μην πεις κάτι για την κυβερνητική ομάδα του Δήμου, είτε Δήμαρχος είτε Αντιδημάρχους, γιατί θα πας στο Δικαστήριο

Όσο φιμώνεται το στόμα, η ενημέρωση και η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου τόσο προχωράμε σε αντιδημοκρατικές κατευθύνσεις. Και σε αυτό έχει ευθύνη τόσο η πλειοψηφία, εννοώ πλειοψηφία και με την αντιπολίτευση, προσέξτε, όσο και άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που σωρηδόν ψηφίζουν μέσα από τις Επιτροπές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο, απαξιώνει τα πάντα, απαξιώνει πρώτα και κύρια τους πολίτες, τους πολίτες που ζουν, δραστηριοποιούνται, αγωνίζονται σε αυτή την πόλη, σε αυτόν τον Δήμο, στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης».

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video