ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Μιχαηλίδης: Απουσία ενημέρωσης από πλευράς δημάρχου για την ετοιμότητα του Δήμου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Παύλος Μιχαηλίδης: Απουσία ενημέρωσης από πλευράς δημάρχου για την ετοιμότητα του Δήμου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, όπως είναι φυσικό αγωνιούν για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Απομένουν ελάχιστες ημέρες και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Έστω και την τελευταία στιγμή είναι αναγκαία μια συνέντευξη τύπου από πλευράς του δημάρχου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με τη συμμετοχή των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης.

Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η λήψη όλων των μέτρων που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών.

Η δημοτική αρχή οφείλει να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να αρχίσει η σχολική χρονιά σε ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες και τους γονείς.

Είναι προφανές πως όλοι οι δημότες αγωνιούν εάν ο Δήμος είναι έτοιμος για να διανείμει τις μάσκες και φυσικά να εφαρμόσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων υπουργείων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video