ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Μουσικό αφιέρωμα Εστουδιαντίνα ...από τη Μικρασία στο Ρεμπέτικο

Αλεξανδρούπολη: Μουσικό αφιέρωμα Εστουδιαντίνα... από τη Μικρασία στο Ρεμπέτικο
Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής "Εμμέλεια" της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης" διοργανώνουν ένα μουσικό αφιέρωμα στην ελληνική αστική μουσική της Μικράς Ασίας, τα καφέ αμάν και το προπολεμικό ρεμπέτικο.

Στο πλαίσιο των Ελευθερίων - 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης, αφιερώνουν ένα μέρος της εκδήλωσης στο παλίμψηστο των πολιτισμών που πέρασαν από την Αλεξανδρούπολη.

Συμμετέχει το φωνητικό σύνολο του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης" (ΑΜΠΧΑ) υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Μπαρμπαγιάννη.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη. Ώρα έναρξης 20:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό για τα θέατρα σε εξωτερικούς χώρους, ώστε όλοι να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης", κ. Απόστολος Ευφραιμίδης, σημειώνει:

«Ένα ολόκληρο χρόνο, τριάντα και πλέον μουσικοί και τραγουδιστές από τον τόπο μας, προετοιμάζουμε μια ξεχωριστή συναυλία, για να τη χαρούμε μαζί με τους συμπολίτες μας, φέτος που η πόλη μας γιορτάζει 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της!

Σκεφθήκαμε πως όλος αυτός ο κόπος δεν πρέπει να πάει χαμένος... Αλλά κυρίως δεν πρέπει να πάει χαμένη η ελπίδα και η πίστη μας για ζωή, περιτοιχίζοντας τις ζωές μας με φόβο και με κατάθλιψη!

Θα πραγματοποιήσουμε τη συναυλία μας, θα τη χαρούμε και θα τη ζήσουμε τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για να μην πάθουμε ή προκαλέσουμε κακό στους συνανθρώπους μας.

Κι εσείς, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που 20 χρόνια αναγνωρίζετε την προσπάθειά μας και στηρίζετε αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις μας, καλείστε για άλλη μια φορά να αγκαλιάσετε και να προβάλετε κι αυτή την εκδήλωση, που κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ετοιμάσαμε για να απολαύσει δωρεάν το κοινό της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ολόψυχα για την πολύτιμη συνδρομή σας στην προσπάθεια που καταβάλουμε για τη διάσωση και διάδοση της μουσικολαογραφικής μας παράδοσης».

Συντελεστές:

Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής "Εμμέλεια"

Αγγελοπούλου Νίκη - Τραγούδι
Γιαννάκη Κατερίνα - Σαντούρι, Τραγούδι
Δαγκάλης Ιωάννης - Ούτι, Τραγούδι
Ευφραιμίδης Αλέξανδρος - Λαούτο, Κιθάρα, Τραγούδι
Ευφραιμίδης Νίκος - Κλαρίνο
Ευφραιμίδης Φίλιππος - Βιολί
Ζεϊμπέκη Μελίνα - Πιάνο
Ζυγερίδης Δημήτρης - Μαντολίνο
Θεοδωρίδης Γιώργος - Κρουστά
Κεσκίνης Νικόλας - Μαντολίνο, Τραγούδι
Κόκορη Ιουλία - Τραγούδι
Λιγούδη Ιωάννα - Κανονάκι
Μεταξά Βάγια - Τραγούδι
Μπογιατζή Κατερίνα -  Μπουζούκι, Τραγούδι
Νάσογλου Ανδρέας - Μπάσο
Σαϊρης Βαλάντης - Παραδοσιακά Κρουστά
Σιούλα Μαρκέλλα - Τραγούδι
Τσακμακάς Άγγελος - Τρομπέτα
Τογγιαλίδης Σπύρος - Τρομπέτα
Φανιουδάκη Ελένη - Πιάνο, Τραγούδι

Φωνητικό Σύνολο ΑΜΠΧΑ:

Καλεντερίδου Μαρία-Μακρίνα
Καραγκούνη Ειρήνη
Καρασουλτάνη Σταυρούλα
Ματουσίδου Ιωάννα
Μαυρουδή Ζωή
Μπλιντόφ Βαλεντίνα
Τερζενίδου Νικολέτα
Τζινλής Γιώργος
Σταυροπούλου Μαρίνα
Ουλιανούδη Αναστασία
Υπεύθυνη Φωνητικού Συνόλου: Χριστίνα Μπαρμπαγιάννη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video