ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέο ιατρικό εξοπλισμό για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό αποκτά το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Νέο εξοπλισμό για τη μάχη ενάντια στον COVID-19 αποκτά το Nοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, τέσσερις νέες προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που προορίζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με το συνολικό ποσό του 1.156.400 ευρώ.

Η πρώτη προμήθεια είναι ύψους 653.720 ευρώ και αφορά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ο οποίος θα επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών δειγμάτων ασθενών με COVID-19 καθώς και την ταχύτερη διάγνωση και εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Η δεύτερη προμήθεια είναι ύψους 370.000 ευρώ και αφορά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για το τμήμα Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Νοσοκομείου, ενώ με την τρίτη και τέταρτη προμήθεια, ύψους 49.600 ευρώ και 83.080 ευρώ αντίστοιχα, το Νοσοκομείο θα αποκτήσει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για της ανάγκες της Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής καθώς και ένα ειδικό πλυντήριο για το Τμήμα Ιματισμού.

Το σύνολο του εξοπλισμού θα αξιοποιηθεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 και θα βοηθήσει σημαντικά το έργο του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ως Νοσοκομείου Αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Με αφορμή την υπογραφή των αποφάσεων χρηματοδότησης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη και ενημερώθηκε για τη χρήση του νέου εξοπλισμού από το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Ρούφο, παρουσία του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ κ. Μιχάλη Κατωτομιχελάκη.

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video