ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Βουλή από τη Νατάσα Γκαρά τα αιτήματα του Συλλόγου Εστίασης Δήμου Ορεστιάδας

Στη Βουλή από τη Νατάσα Γκαρά τα αιτήματα του Συλλόγου Εστίασης Δήμου Ορεστιάδας
Την επιστολή της Ένωσης Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης Αναψυχής και Διασκέδασης (Ε.Κ.Μ.Ε.Α.Δ.) Δήμου Ορεστιάδας, κατέθεσε ως Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων η Βουλευτής Έβρου και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Η κα Γκαρά προχώρησε στην κατάθεση αυτής της Αναφοράς και για τον λόγο πως πολλά από τα αιτήματα τα οποία ζητά να υλοποιηθούν ο Σύλλογος Εστίασης Δήμου Ορεστιάδας είναι και προτάσεις, απολύτως κοστολογημένες και τεκμηριωμένες που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ αυτές τις ημέρες.

Οικονομικές προτάσεις όπως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 6%, η μόνιμη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, η επέκταση του μέτρου επιδότησης ενοικίου ή η επιδότηση των επιχειρήσεων εστίασης  υπό τη μορφή χρηματοδότησης και  όχι δανειοδότησης.

Μέτρα τα οποία όλοι οι παραγωγικοί φορείς της χώρας έχουν αγκαλιάσει και υιοθετήσει και, δυστυχώς, η Κυβέρνηση της ΝΔ αρνείται μέχρι σήμερα να εφαρμόσει ώστε να ανακουφίσει σε έναν βαθμό τις βαριά πληττόμενες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης. Που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και πολλές χιλιάδες επαγγελματίες.

Στο τέλος της Αναφοράς η κα Γκαρά ζητά από τον αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών να εξετάσει άμεσα τα αιτήματα που αναγράφονται στην επιστολή της Ε.Κ.Μ.Ε.Α.Δ. Δήμου Ορεστιάδας, και να της απαντήσει σχετικά το συντομότερο.

Η επιστολή της Ένωσης Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης Αναψυχής και Διασκέδασης Δήμου Ορεστιάδας:

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video