ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Βιομηχανία» αγωγών από τον Ζαμπούκη - Και δεύτερη αγωγή κατά του Παύλου Μιχαηλίδη

«Βιομηχανία» αγωγών από τον Ζαμπούκη - Και δεύτερη αγωγή κατά του Παύλου Μιχαηλίδη
Μετά τις άκρως «δημοκρατικές» αγωγές που «μοίρασε» σε μέσα ενημέρωσης που του ασκούν κριτική (βλέπε εδώ), ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης πριν λίγες ημέρες κατέθεσε και αγωγή κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη (βλέπε εδώ), επιλέγοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.

Χτες, σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, ο Γιάννης Ζαμπούκης κατέθεσε και δεύτερη αγωγή κατά του Παύλου Μιχαηλίδη.

Σε δήλωσή του ο Παύλος Μιχαηλίδης αναφέρει:

«Ο Πιτιακούδης προαναγγέλει και ο Ζαμπούκης ξαναζητάει με 2η συνεχόμενη αγωγή συνολικά 60.000 €.

Ο κ. Πιτιακούδης, δημοσιογράφος με έδρα την Αθήνα, προ μηνών είχε δημόσια ευθαρσώς παραδεχτεί στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό του μέσο, πως "στήριξε" στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.


Κατά την προσφιλή του μάλιστα τακτική να επιτίθεται δημοσιογραφικά σε κάθε πολιτικό αντίπαλο του δημάρχου, με προχθεσινό του άρθρο μεταξύ άλλων προανήγγειλε μια 2η ΑΓΩΓΗ του κ. Ζαμπούκη προς το πρόσωπό μου, με αξίωση αποζημίωσης ποσού 30.000 € για ηθική βλάβη.

Ακριβώς δύο ημέρες μετά το δημοσίευμα, δικαστικός κλητήρας μου έκανε πράγματι επίδοση μιας 2ης προσωπικής αγωγής του κ. Ζαμπούκη, λίγες μόλις ημέρες μετά την 1η αγωγή με επίσης αξίωση αποζημίωσης ποσού 30.000 €.

Η αδυναμία πολιτικών απαντήσεων εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου από πλευράς του δημάρχου, τον οδηγεί με τις συμβουλές των συνεργατών του στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, με σκοπό την φίμωση κάθε θεσμικής αντιπολιτευτικής φωνής.

Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν την πολιτική μου εξόντωση με την μεθοδευμένη διάλυση της παράταξης ΑΝΑΣΑ, το επιχειρούν ακριβώς μετά από ένα χρόνο μέσω των δικαστηρίων, προνομιακό πεδίο του δικηγόρου - δημάρχου Αλεξανδρούπολης».

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video