ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θαυμάστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης!!!

Θαυμάστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης!
Μετά τις άκρως «δημοκρατικές» αγωγές που «μοίρασε» σε μέσα ενημέρωσης που του ασκούν κριτική, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης το έφτασε ένα βήμα παραπάνω και κατέθεσε αγωγή κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, επειδή «τόλμησε» να καταγγείλει την αυθαιρεσία ενός καταστήματος εστίασης που ανήκει στην οικογένεια στελέχους της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Ζαμπούκης λοιπόν «αδύναμος» πολιτικά να απαντήσει στις σοβαρές καταγγελίες, αντί να τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα και να αντικρούσει τα λεγόμενα του κ. Μιχαηλίδη, επέλεξε να ποινικοποιήσει ακόμη μια φορά την πολιτική ζωή της πόλης. Βέβαια η συγκεκριμένη κίνηση εκθέτει και το επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου, καθώς δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους γκουρού που τον πλαισιώνουν να τον συμβουλέψει πως με αυτόν τον τρόπο επαναφέρει στην επικαιρότητα ένα ζήτημα για το οποίο είχε δεχτεί σφοδρή κριτική η δημοτική αρχή! Μάλιστα ο κ. Μιχαηλίδης έδωσε στη δημοσιότητα και τα έγγραφα από την αυτοψία της Πολεοδομίας που δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του.


Ας δούμε το ιστορικό της υπόθεσης
.

Τον περασμένο Μάιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης είχε καταγγείλει ότι στον πεζόδρομο της Σουλίου, γινόταν εργασίες «ξηλώματος» σε παρτέρι πρασίνου, με σκοπό να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα από παρακείμενη καφετέρια που ανήκει στην οικογένεια του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ, Μπάμπη Μιχαηλίδη. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και κατέγραψε το συμβάν.


Όπως τόνισε τότε ο κ. Μιχαηλίδης «πρόκειται για απίστευτο περιστατικό πολιτικής αυθαιρεσίας και η δημοτική αρχή υποχρεούται να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις».

Μετά το ξήλωμα του παρτεριού στον πεζόδρομο οι ιδιοκτήτες της καφετέριες τοποθέτησαν αυθαίρετα ξύλινο δάπεδο διαστάσεων 19,00 Χ 2,60 μ. πάνω στο οποίο ανέπτυξαν τραπεζοκαθίσματα.


Το Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης μετά από αυτοψία που διενήργησε τον Ιούνιο στο χώρο, συνέταξε σχετική έκθεση αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής στην οποία αναφέρεται ρητά η αυθαίρετη κατεδάφιση (ξήλωμα) παρτεριού πρασίνου και η αυθαίρετη τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου εντός κοινόχρηστου χώρου (πεζόδρομος) κατά παράβαση των ισχυουσών πολεοδομικών διατάξεων και επέβαλε συνολικό πρόστιμο 2.759,31 ευρώ.




Από τότε η αυθαίρετη κατασκευή συνεχίζει να παραμένει κανονικά στον πεζόδρομο. Ο δε Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ούτε τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα, ούτε κατήγγειλε την αυθαιρεσία ενός καταστήματος εστίασης που ανήκει στην οικογένεια στελέχους της δημοτικής αρχής, κουβέντα για το εξαφανισμένο παρτέρι πρασίνου. Και από πάνω κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση (!) κατά του δημοτικού συμβούλου που κατήγγειλε την αυθαιρεσία! Και στην αγωγή του κάνει λόγο για «δήθεν παράνομες εργασίες» αμφισβητώντας την έκθεση αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής της Πολεοδομίας του Δήμου στον οποίο ειναι Δήμαρχος! Μιλάμε για απίστευτες και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Status Radio ο Παύλος Μιχαηλίδης σχολίασε: «Στόχος του Δημάρχου είναι να με εξοντώσει πολιτικά. Μου διέλυσε την παράταξη και τώρα μου έστειλε αγωγή ζητώντας μου αποζημίωση 30.000 ευρώ, γιατί είπα την αυτονόητη αλήθεια. Ούτε την οικονομική άνεση έχω, ούτε την ψυχική διάθεση να κάνω τον Δημοτικό Σύμβουλο υπ’ αυτές τις πολιτικές συνθήκες που διαμορφώνουν κάποιοι εναντίον όποιων διαφωνούν με τις απόψεις τους».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο κ. Μιχαηλίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης:

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video