ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαϊκή Συσπείρωση: Να εφαρμοστεί το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων σε όλους τους Δήμους του Έβρου

Λαϊκή Συσπείρωση: Να εφαρμοστεί το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων σε όλους τους Δήμους του Έβρου
Τα τελευταία 3 χρόνια που εφαρμόζεται το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων κανένας Δήμος του Έβρου - πλην του Διδυμοτείχου - δεν συμμετέχει, με αποτέλεσμα επειδή δεν απορροφούνται, να χάνονται εκατοντάδες ή ακόμη και 1.000 μερίδες μεσημεριανού φαγητού.

Το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» αφορά σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όμως στις παρούσες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που επιτείνει η πανδημία του κορονοιού είναι ζήτημα ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ να ενταχθούν όλοι οι Δήμοι του Έβρου καθώς και να επεκταθεί το πρόγραμμα σε όλο το μαθητικό πληθυσμό. Αυξανόμενος είναι ο αριθμός των λαϊκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε συνθήκες φτώχειας ως συνέπεια της χρόνιας ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής των απολύσεων, της ανεργίας, της απλήρωτης ή κακοπληρωμένης δουλειάς. Οι συνέπειες στους μαθητές όλων των ηλικιών είναι προφανείς καθώς οικογένειες αδυνατούν να ανταποκριθούν και να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες των παιδιών τους.

Ως εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απαιτούμε από τους Δήμους Ορεστιάδας, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης να αναλάβουν ΑΜΕΣΑ την διαδικασία ένταξης σ’ αυτό το πρόγραμμα.

Απαιτούμε, κάτω από την κρατική ευθύνη, την επέκταση του προγράμματος, ώστε να συμπεριλάβει και τις μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών, στα γυμνάσια και στα λύκεια, διαμορφώνοντας ανάλογα διατροφολόγιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Εδώ και τώρα να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να ξεκινήσει να υλοποιείται το πρόγραμμα σε όλα τα σχολεία του Έβρου.

Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους του Έβρου

Ζαλουφλής Κώστας, Δήμος Ορεστιάδας
Μιδάλκος Παναγιώτης, Δήμος Σουφλίου
Δευτεραίος Σάββας, Δήμος Αλεξανδρούπολης
Δραμανίδου Νίκη, Δήμος Αλεξανδρούπολης
Βλυσίδης Γεράσιμος, Δήμος Αλεξανδρούπολης
Βαρσαμάκης Χρήστος, Δήμος Αλεξανδρούπολης

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video