ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Έβρου: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Λυκείου Σουφλίου

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Έβρου: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Λυκείου Σουφλίου
Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή, μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή


Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα διεκδικώντας τα αυτονόητα για τη μόρφωση και την υγεία τους. Οι μαθητές έχουν δίκιο και γι’ αυτό αγωνίζονται με σύνθημα που συμπυκνώνει τα αιτήματα: «Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή, μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή». Αγωνίζονται παρά τις προσπάθειες τρομοκράτησής τους με την πρόσκληση της αστυνομίας, όπως συνέβη και στο Σουφλί.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Λυκείου Σουφλίου που διεκδικούν τα αυτονόητα τα οποία αποτελούν και αιτήματα των εκπαιδευτικών:
  • λιγότεροι μαθητές ανά τάξη με σπάσιμο τμημάτων (στην Α΄ Λυκείου και στην κατεύθυνση της Β΄, αίτημα που απορρίφθηκε από το Υπουργείο παρότι το σχολείο διαθέτει αίθουσες).
  • πρόσληψη περισσότερων καθηγητών, να πάψει η συνεχής μετακίνησή τους και τα μαθήματα να διδάσκονται από εκπαιδευτικούς της αντίστοιχης ειδικότητας.
  • πρόσληψη καθαριστριών, σωστή καθαριότητα και απολύμανση.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον μαθητή του σχολείου που τραυματίστηκε. Μένουμε υγιείς, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα και αγωνιζόμαστε για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών, γιατί, όπως φωνάζουν και οι μαθητές : «η νέα γενιά έχει ιδανικά ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video