ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολιτικό στραπάτσο για Ζαμπούκη και Ποϊραζίδου με το «ξήλωμα» Προϊσταμένης του Πολυκοινωνικού

Πολιτικό στραπάτσο για Ζαμπούκη και Ποϊραζίδου με το «ξήλωμα» Προϊσταμένης του Πολυκοινωνικού
Μια ακόμη απόφαση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη που πέφτει στο κενό με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης είναι πραγματικότητα.

Μετά τις αλλεπάλληλες αποφάσεις της δημοτικής αρχής που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ακυρώνονται από την αρμόδια αρχή για τον έλεγχο της νομιμότητας των ΟΤΑ και των δημοσίων φορέων, γεγονός που πάει να εξελιχθεί σε φαινόμενο, τώρα έρχεται να προστεθεί και η αποδοχή της προσφυγής της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Χρυσής Γιαννάκου, που «ξηλώθηκε» από τη θέση της με απόφαση της Προέδρου του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης έκανε αποδεκτή την προσφυγή της υπαλλήλου Χρυσής Γιαννάκου κατά της αριθ. 134/2020 απόφασης της Προέδρου του Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Περιβάλλοντος» (Πολυκοινωνικό) Δήμου Αλεξανδρούπολης και ακυρώνει αυτήν για τους λόγους που μνημονεύονται στο σκεπτικό της απόφασης της Αποκεντρωμένης με αριθμ. πρωτ. 11690/21/09/2020.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η κυρία Γιαννάκου θα επιστρέψει στη θέση της. Πάντως το πολιτικό στραπάτσο για τη δημοτική αρχή είναι γεγονός καθώς η απομάκρυνση ενός υπαλλήλου από τη θέση του Προϊσταμένου είναι πάντα πολιτική επιλογή

Πηγή: evrosonline.gr

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video