ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το πρώτο κουδούνι χτυπά και φέτος στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη

Το πρώτο κουδούνι χτυπά και φέτος στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη
Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι ιδιαίτερη από πολλές πλευρές. Λίγο πριν την έναρξη της, το Bιβλιοπωλείο Βαταμίδη στην Αλεξανδρούπολη, είναι έτοιμο και φέτος να ανταποκριθεί με ασφάλεια στις ανάγκες του μαθητή αλλά και στις ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν οι καταστάσεις.

Εδώ και 45 χρόνια καλύπτουμε κάθε ανάγκη από την λίστα των σχολικών ειδών του μαθητή με ποιοτικά προϊόντα και σε οικονομικές τιμές, αλλά κυρίως με αγάπη για τα παιδιά που εδώ και δύο γενιές μας εμπιστεύονται για τις πιο σημαντικές εκπαιδευτικές στιγμές της ζωής τους.

Φέτος είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και με άλλους τρόπους, πέραν του παραδοσιακού τρόπου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε. Στείλτε μας τη λίστα με τα σχολικά είδη ή τα ξενόγλωσσα βιβλία που χρειάζεστε και θα τα παραλάβετε είτε στο χώρο σας, είτε άμεσα από το κατάστημά μας:

Επιπλέον φέτος προσθέσαμε και μία ακόμη δυνατότητα. Να σας εξυπηρετήσουμε μεταξύ των ωρών 15:00 με 17:00 έπειτα από προσωπικό ραντεβού.


Για την προσεχή Δευτέρα, θα είμαστε ανοιχτά και το απόγευμα όπως και κάθε απόγευμα του Σεπτέμβρη.

Εμείς στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Από τον παιδικό και το νηπιαγωγείο, μέχρι το πανεπιστήμιο. Από εκπαιδευτικά παιχνίδια και βοηθήματα μέχρι ξενόγλωσσα βιβλία φροντιστηρίων και εξειδικευμένες βιβλιογραφίες.

Όσο για τα σχολικά, προτείνουμε πάντα τα καλύτερα και ασφαλέστερα. Και φέτος υπάρχει διαθέσιμη όλη η γκάμα της Polo σε τσάντες και κασετίνες σε κορυφαία ποιότητα και τιμές. Επιπλέον προσθέσαμε στις επιλογές σας και τα εντυπωσιακά σακίδια της No Fear, της Must, της Hallmark, της Paul Frank, της New Balance και πολλών άλλων.


Φυσικά δεν σταματάμε εδώ: τσάντες και αξεσουάρ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Spiderman, Superman, Barbie, Pj Masks, Gormiti, Vampirina, Rapunzel, Ladybug, Paw Patrol, Cars, Hot Wheels, Frozen και αμέτρητες επιλογές και προτάσεις που θα κάνουν το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς πιο εύκολο και διασκεδαστικό και για τα παιδιά και οικονομικότερο για τους γονείς.


Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη είναι μία από τις παραδοσιακές τοπικές επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης που με κάθε ευκαιρία ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας κάθε στιγμή εδώ και 45 χρόνια!

Συντροφιά με τη μυρωδιά του αυθεντικού βιβλιοπωλείου η οικογένεια Βαταμίδη έχει και φέτος την αστείρευτη διάθεση να εξυπηρετήσει κάθε μαθητή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανοιχτά κάθε απόγευμα για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.


Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 230, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 2551025446

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video