ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης
Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως στις 3 Οκτωβρίου 2020 έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ - 1ου ΕΚ Αλεξανδρούπολης, του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

Η δημιουργική προσπάθεια των μαθητών αν και εξελίχθηκε σε δύσκολες συνθήκες αναδεικνύει τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως με το δημόσιο σχολείο. Δύο σημαντικοί πυλώνες της κοινωνίας, σε μια εποικοδομητική συνεργασία ανοίγουν ταυτόχρονα ένα διάλογο για το μέλλον του πολιτισμού και το μεγαλείο της τέχνης που επιδιώκει να εμπεδώσει μια συλλογική πολιτιστική συνείδηση κοιτάζοντας προς το μέλλον.

Οι πολίτες που θα επισκεφθούν την έκθεση θα εμψυχώσουν αυτή την καλλιτεχνική πρωτοβουλία που πραγματώνει διαχρονικές επιδιώξεις της δημόσιας εκπαίδευσης (άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία), συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση του πολιτιστικού κεφαλαίου που στηρίζεται στη νεανική δημιουργικότητα και γενναιοδωρία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:00.

Διάρκεια Έκθεσης: 29 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2020.

Ώρες λειτουργίας: 10:30 - 14:30 και 18:00 - 21:00.

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video