ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε πολιτική απόγνωση ο Ζαμπούκης στέλνει αγωγές νομίζοντας πως θα μας φιμώσει

Σε πολιτική απόγνωση ο Ζαμπούκης στέλνει αγωγές νομίζοντας πως θα μας φιμώσει
Αγωγή κατά του διαχειριστή του Alexandroupoli Online κατέθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για δημοσίευμα μας της 30ης Μαΐου 2020, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχώρησε σε απευθείας ανάθεση προμήθειας δύο ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων κόστους 4.153 ευρώ σε επιχείρηση αδελφής Αντιδημάρχου (βλέπε εδώ). Αντίστοιχη αγωγή κατέθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και κατά του διαχειριστή του evrosonline.gr.

Ο κ. Ζαμπούκης με την αγωγή του κατά του διαχειριστή του Alexandroupoli Online, αξιώνει χρηματική αποζημίωση 33.500 ευρώ για «ηθική βλάβη» και ζητά να απαγγελθεί εναντίον του υπευθύνου της ιστοσελίδας προσωπική κράτηση 6 μηνών.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη αγωγή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κατά του Alexandroupoli Online καθώς τον Ιανουάριο ο κ. Ζαμπούκης είχε καταθέσει αγωγή εναντίον μας, για δημοσίευμα μας σχετικά με τους συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας του Δήμου (βλέπε εδώ), με την οποία αξιώνει χρηματική αποζημίωση 47.000 ευρώ για «ηθική βλάβη» και ζητά να διαταχθεί η προσωποκράτηση του υπευθύνου της ιστοσελίδας για ένα χρόνο. Η αγωγή αυτή εκδικάστηκε τον Ιούνιο στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης και αναμένεται η Απόφαση του Δικαστηρίου.

Πάμε τώρα στην πρόσφατη αγωγή. Στην 21σέλιδη αγωγή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αν και παραδέχεται ότι προχώρησε σε απευθείας ανάθεση προμήθειας δύο ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων κόστους 4.153 ευρώ σε επιχείρηση της αδελφής του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Βουρδόλη, υποστηρίζει ότι «το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ψευδές, αόριστο, ανυπόστατο και συκοφαντικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» διότι όπως ισχυρίζεται η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων προμηθειών είναι νόμιμες και είναι μια διαδικασία συνήθης για όλους τους Δήμους.

Εμείς πουθενά δεν γράψαμε ότι η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση δεν ήταν νόμιμη, αλλά κατά την άποψη μας ήταν προκλητική γιατί προκαλεί το δημόσιο αίσθημα καθώς εγείρει ζητήματα πολιτικής ηθικής λόγω της συγγένειας με στενό συνεργάτη του Δημάρχου, ζήτημα που οι περισσότεροι φαίνεται να το αντιλαμβάνονται πλην του Δημάρχου.

Όπως αναφέρει στην αγωγή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σε ένα κρεσέντο αλαζονείας, «παρότι ανέχεται μέχρι τώρα την κριτική μας, ωστόσο προσφάτως αυτή ξεπέρασε τα όρια και προσέβαλε ευθέως την τιμή και την υπόληψή του με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων» διότι όπως τονίζει «με την συγκεκριμένη δημοσίευση - άρθρο του, την οποία ανήρτησε δημόσια, κάνοντας κοινωνούς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, όχι μόνο πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως, διέδωσε και ισχυρίσθηκε με δόλο γεγονότα, τα οποία ήταν αντικειμενικώς ψευδή, με σκοπό να βλάψει το ήθος, την ακεραιότητα, την τιμή και την πολιτική μου καριέρα ως Δημάρχου, στην συνείδηση του κοινού, που απευθυνόταν, διέπραξε τούτος το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως εις βάρος μου» .

Σε άλλο σημείο της αγωγής ο κ. Ζαμπούκης αναφέρει: «Ο εναγόμενος με το εν λόγω δημοσίευμα με πρόσβαλε και με εξύβρισε, έθιξε την τιμή και την υπόληψη μου, ενώ διέδιδε ψευδή γεγονότα εν γνώση του και με σκοπό την ευθεία προσβολή της προσωπικότητας μου, την τιμής και της υπόληψης μου, πράγμα που επέτυχε, αφού με ειδοποίησαν φίλοι μου και γνωστοί μου, συνεργάτες μου, αλλά και απλοί πολίτες, ότι διάβασαν τα συγκεκριμένα αναγραφόμενα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και ότι άκουσαν πολύ κόσμο να σχολιάζει τα αναγραφόμενα με σαφή άσχημη αναφορά στο πρόσωπο μου, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο εναγόμενος κατάφερε τον σκοπό του που ήταν η προσβολή της τιμής και της υπόληψης μου».

Επίσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στην αγωγή του μας κατηγορεί ότι εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να δημοσιεύουμε και άλλα κείμενα συκοφαντικά αντίστοιχου περιεχομένου εναντίον του. Ποια είναι αυτά τα κείμενα δεν μας λέει, αλλά όπως όλα δείχνουν ο κ. Ζαμπούκης μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα με απελπισία βλέπει το επικοινωνιακό του οικοδόμημα να καταρρέει, αποφάσισε με μια σπασμωδική κίνηση να ποινικοποιήσει τη δημόσια κριτική, «απειλώντας» μας με αγωγές και μηνύσεις, που δεν θα έχουν καμία τύχη, διατηρώντας την πλάνη πως θα σταματήσουμε να του ασκούμε κριτική καθώς όπως και ο ίδιος δηλώνει έχει σταματήσει να την ανέχεται και κάπως έτσι θα μας φιμώσει.

Του απαντάμε λοιπόν πως ματαιοπονεί και πως αν τόσο γρήγορα έχουν πέσει τα όρια της ανεκτικότητας του στην κριτική, μπορεί να επιστρέψει στην ασφάλεια του δικηγορικού του γραφείου.

Και επειδή ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τώρα ισχυρίζεται ότι η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων προμηθειών είναι νόμιμες και είναι μια διαδικασία συνήθης για όλους τους Δήμους, να του θυμίσουμε ότι προεκλογικά ο ίδιος είχε «δαιμονοποιήσει» τις απευθείας αναθέσεις και έλεγε ότι οι απευθείας αναθέσεις δεν περιλαμβάνονται στο λεξιλόγιο της παράταξης του και πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

Οι απευθείας αναθέσεις και τα προεκλογικά ψέματα του Γιάννη Ζαμπούκη

«Η φράση "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας. Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια!», έλεγε προεκλογικά ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.


Στο πρόγραμμα της παράταξης "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ" του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, ο πρόλογος του προγράμματος ξεκινάει ως εξής:

«Σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο Δήμος στα χέρια του δημότη!!!! Δημιουργούμε συνθήκες για ποιότητα ζωής στο Δήμο. Οι κατευθυντήριες αρχές της παράταξης "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ" για την επίτευξη του στρατηγικού σχεδιασμού είναι:

Διαφάνεια στη Διοίκηση του Δήμου με σωστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σύμφωνα με τις αρχές της οικονομίας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας. Η φράση "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας. Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια».

Απόσπασμα από το πρόγραμμα της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη
όπως είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης

Και για να το εμπεδώσουμε το ξανατονίζουν και στις Αρχές της παράταξης "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ":

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Η φράση "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ". Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια».

Από την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη

Αυτά μας έλεγαν προεκλογικά ο Γιάννης Ζαμπούκης, οι υποψήφιοι της παράταξής του, οι υποστηρικτές του και οι προπαγανδιστές του… Αυτά στα λόγια… Στην πράξη όμως τι γίνεται;

Από πέρυσι τον Σεπτέμβριο που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης έκανε δεκάδες απευθείας αναθέσεις… Χωρίς ούτε μία να αποφασίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο (με απόλυτη διαφάνεια) όπως ο ίδιος υποσχόταν… Μας έλεγε ψέματα δηλαδή

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τον κ. Ζαμπούκη, εμείς διαδίδουμε ψευδή γεγονότα…


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video