ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου

Με μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου με τίτλο «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ: Ποιοι οι δικαιούχοι - Πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών».

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ειδικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος πέρα από την κεντρική του εισήγηση απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων, δίνοντας απαραίτητες διευκρινίσεις.

Από τη συμμετοχή στην ημερίδα καταδεικνύεται το μεγάλο ενδιαφέρον των δανειοληπτών για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο οποίο έχουν υποβληθεί έως σήμερα πάνω από 60.000 αιτήσεις πανελλαδικά, όπως είπε ο κ. Κουρμούσης. Ο ΕΓΔΙΧ επεσήμανε ακόμη ότι η πλατφόρμα των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως τις 30 Σεπτεμβρίου και κάλεσε για άλλη μία φορά τους δανειολήπτες να κάνουν χρήση του ευεργετήματος που αφορά στην προστασία των δανειοληπτών που αποδεδειγμένα επλήγησαν από την πανδημία και είχαν βάλει υποθήκη - ή προσημειώσει - την πρώτη τους κατοικία, προκειμένου να λάβουν δάνειο (στεγαστικό, καταναλωτικό ή και επιχειρηματικό). Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι δικαιούχοι του προγράμματος μπορεί να είναι τα φυσικά πρόσωπα - επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μισθωτοί και οι αιτήσεις μπορεί να υποβληθούν και από τον συνοφειλέτη ή ο εγγυητής του δανείου, το δε δάνειο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 300.000 €.


Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Έβρου, την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Χριστόδουλος Τοψίδης επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία του Φορέα με τον κ. Κουρμούση και υπογραμμίζοντας την οικονομική ανάσα που δίνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ειδικά δε, σε μία οικονομική συγκυρία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως αυτή που διάγουμε.

Ο κ. Τοψίδης συντόνισε και τη συζήτηση που ακολούθησε της τοποθέτησης του κ. Κουρμούση και στην οποία συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους: η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Ρούλα Τσιρτσίδου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Βίβιαν Κουρμπανιάν, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Φιλιώ Μυλωνά, ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Ηλίας Σαλιαρίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Έβρου Κώστας Γκοτσίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΕ Τριαντάφυλλος Χατζάκης, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων από όλο τον Έβρο και μεμονωμένοι λογιστές, δικηγόροι, δανειολήπτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» παρέχονται στην πλατφόρμα www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko. Επίσης λειτουργούν τα 50 Κέντρα - Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ - ΓΕΥΔ) παρέχοντας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για θέματα υπερχρέωσης, μέσω τηλεφώνου, για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 213-2125730 και να προγραμματίσουν μια τηλεφωνική συνάντηση υποστήριξης.

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video