ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση της δημοτικής παράταξης Πόλη & Πολίτες στον Αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη

Απάντηση της δημοτικής παράταξης Πόλη & Πολίτες στον Αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη
Τι προκύπτει από την απάντηση του αντιδημάρχου Φερών κ. Κολγιώνη στις 9/9/2020 με αφορμή το δελτίο Τύπου της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» που επισκέφτηκε την Κοινότητα Πέπλου.

1. Ο κύριος Κολγιώνης απαντάει με χαρακτηρισμούς και ύβρεις όπως καθορίζεται από τον ορισμό της πολιτικής του παιδείας.

Ξεχωρίζουμε μερικά από αυτά:
  • Αυτοδιοικητικά άνανδροι
  • Δόλιος τρόπος σκέψης
  • Αδιάφοροι και ανίκανοι
  • Θλιβερή ομάδα

2. Αυτή η “θλιβερή ομάδα” που επικαλείται είναι που όταν διέσπασε την ομάδα μελιτζανοπαραγωγών και τέθηκε επικεφαλής της δεύτερης ομάδας παρεμβήκαμε στην Ελληνική εταιρία κονσερβοποιίας ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ στην Βουλγαρία και απαιτήσαμε η ομάδα του να πάρει τους 500 τόνους παραγωγής από τους 1.000 τόνους που έδινε στις Φέρες. Τότε μάλλον δεν ήμασταν “θλιβεροί”. Το αποτέλεσμα της διαχείρισης του και των κακών επιλογών του; Αυτή η ομάδα διαλύθηκε.

3. Τέθηκε επικεφαλής παραγωγών οσπρίων με σκοπό την δημιουργία ομάδος προκειμένου να αναπτύξουμε την παραγωγή των οσπρίων στην Δ.Ε. Φερών. Μετά τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους στην Αγία Πετρούπολη και την παρουσίαση μας στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία. Πιέσαμε τον κ. Κολγιώνη για την δημιουργία της ομάδας, την διερεύνηση του τρόπου αποστολής των παραγωγών, αλλά το αποτέλεσμα; Μηδέν. Τελικά ποιος είναι ο θλιβερός;

4. Θυμίζουμε στον κ. Κολγιώνη ότι επί 9 ολόκληρα χρόνια ήταν μέλος στη θλιβερή αυτή ομάδα και ως υποψήφιος και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΉ ΤΟΜΕΑ!!!

5. Θυμίζουμε στον κ. Κολγιώνη και ότι την ημέρα που παρέδωσε ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Λαμπάκης στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη την μελέτη του αρδευτικού του Πέπλου ήταν και αυτός εκεί στο γραφείο συσκέψεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και καθόταν δίπλα του. Και βέβαια είδε να πηγαίνει με τον Υπουργό και την κα. Γκαρά στο γραφείο του για να του παραδώσει την μελέτη για να χρηματοδοτηθεί το έργο, ευρισκόμενοι μέσα στη προθεσμία χρηματοδότησης (αυτό αποδεικνύεται απόλυτα από τον καθορισμό της ημέρας που η θεσμική ομάδα επισκέφθηκε τον Υπουργό, με αιτία τις αποζημιώσεις από το πράσινο σκουλήκι.)

Άρα κ. Κολγιώνη είσαι και Ψεύτης και αδιάφορος για την αλήθεια.

6. Ισχυρίζεται ο κ. Κολγιώνης στο κατάπτυστο αυτό Δελτίο Τύπου ότι σε αυτήν την επίσκεψή μας παρωδία ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΠΛΟΥ. Η λέξη παρωδία εμπεριέχει μέσα της και την γελοιοποίηση. Ήταν γελοίο δηλαδή που το Κοινοτικό Συμβούλιο Πέπλου παραβρέθηκε σύσσωμο; Ήταν γελοίοι δηλαδή οι πολίτες που παραβρέθηκαν στην συνάντηση καθώς έγινε σε δημόσιο χώρο; Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.

Είναι παρωδία οι αποφάσεις και τα έγγραφα που σας απέστειλε μέχρι τώρα ο πρόεδρος κ. Τσοτανίδης και αφορούν την καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία και μένουν αναπάντητα;

Δικαιολογείστε να διαμαρτύρεστε γιατί μετά από έναν χρόνο διοίκησης, μάλλον θεωρείτε ότι ακόμη βρίσκεσθε στην αντιπολίτευση. Δεν το καταλάβατε ότι είστε ένα χρόνο στην διοίκηση του Δήμου;

7. Για το Βατερλό σας που λέγεται ενέργεια και τηλεθέρμανση Φερών, το θράσος σας περισσεύει και εδώ σταματούμε γιατί δεν αξίζετε ούτε καν για αντιπαράθεση.

8. Μαζέψτε τις επεμβάσεις μας στη Δημοτική Ενότητα Φερών, όπως και τα έργα (τεχνικά και αναπτυξιακά) και μετά ελάτε να συγκριθούμε αν αυτός είναι ο κύριος σκοπός σας.

9. Όσο για την αγροτική οδοποιία στα ορεινά του Πέπλου μάλλον πάλι δεν αντιλαμβάνεστε το τι γράφουμε. Εμείς δεν αναφερθήκαμε σε αυτή την αγροτική οδοποιία. Μιλάμε για το υπόλοιπο αγρόκτημα του Πέπλου που βρίσκεται σε ελεεινή κατάσταση. Δυστυχώς από πέρσι που σας ενημερώσαμε ότι είχαμε μεταφέρει αδρανή υλικά για την επίστρωση τους στο Πέταλο ακόμη εκεί βρίσκονται. Ένα χρόνο δεν προλάβατε να τα μεταφέρετε και να επιστρώσετε προβληματικούς δρόμους.

Σε ότι αφορά τα έργα του αναδασμού στα ορεινά. Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας. Ενημερωθείτε σωστά τουλάχιστον από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Ο εργολάβος είναι έκπτωτος, δεν παρέδωσε λογαριασμό και αυτός είναι ο λόγος που η Περιφέρεια δεν μπορεί να το εντάξει σε νέο πρόγραμμα. Δυστυχώς η Δημοτική Ενότητα Φερών επί ημερών σας παραπαίει καθημερινά σε όλους του τομείς και αυτό δεν είναι δική μας διαπίστωση μόνο, αλλά και των πολιτών που καθημερινά ερχόμαστε μαζί τους σε επαφή. Θα ασχοληθούμε αργότερα βέβαια συνολικά με τα πεπραγμένα της θητείας σας.

10. Το τοιχίο που κινδυνεύουν παιδιά από πιθανή πτώση του, αποτελεί κι’ αυτό για σας, αντιπολιτευτικό εργαλείο, θυμίζοντας πότε έγινε αυτή η κλίση του τοιχίου.

Ξεχάσατε όμως ότι αυτό πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα από εσάς που είστε Δημοτική Αρχή. Όμως πάλι μπερδέψατε τους ρόλους ασκώντας αντιπολίτευση!!!

Δείτε τώρα αγαπητοί συνδημότες και την κατάσταση του τοιχίου και μερικές αποφάσεις και έγγραφα του προέδρου της Κοινότητας Πέπλου που έμειναν μήνες αναπάντητα.








Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης
ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video