ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ΚΚΕ ζητά την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο Μικρού Δερείου - Ρούσσας - Γονικού

Το ΚΚΕ ζητά την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο Μικρού Δερείου - Ρούσσας - Γονικού
Ερώτηση με την οποία ζητούν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο Μικρού Δερείου - Ρούσσας και Ρούσσας - Γονικού, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης.


Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς το Υπουργείο Εσωτερικών

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Απριλίου του 2020, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου, Μικρού Δερείου - Ρούσσας και Ρούσσας - Γονικού, στην Π.Ε. Έβρου, καθιστώντας την σύνδεση των οικισμών αυτών, ιδιαίτερα επικίνδυνη και κατά συνέπεια τη διέλευση των κατοίκων αδύνατη.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δραματική καθώς, ολόκληρη η επιφάνεια του δρόμου μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, με λακκούβες μεγάλου βάθους και έκτασης, με καθιζήσεις και υποχωρήσεις του εδάφους παντού, μετατρέποντας το δίκτυο σε μια πολύ επικίνδυνη παγίδα.

Αυτό το οδικό δίκτυο εξυπηρετεί περίπου 700 κατοίκους του ορεινού όγκου του κεντρικού τμήματος της Π.Ε. Έβρου, οι οποίοι σύμφωνα με κείμενο διαμαρτυρίας τους, αναγκάζονται να μετακινούνται μονάχα για επείγουσες περιπτώσεις, εκθέτοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο, καθώς και καταστρέφοντας τα οχήματα τους. Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί άμεση και ουσιαστική παρέμβαση, η παρούσα κατάσταση θα χειροτερεύσει με την έλευση του χειμώνα και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Είναι διαχρονικές οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του και αυτό το οδικό δίκτυο, που συνολικά τα έργα αυτά δεν αποτελούν προτεραιότητα όσο δεν ενισχύουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Παράλληλα ευθύνες έχουν και οι κατά καιρούς Αρχές σε Δήμο και Περιφέρεια που όχι μόνο δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ τα απαραίτητα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κατασκευή και συντήρηση ενός σύγχρονου και ασφαλούς δρόμου, αλλά και που αποδέχονται αυτή την πολιτική.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ερωτώνται οι κ. Υπουργοί, σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση για να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές, να ανοίξει με ασφάλεια ο δρόμος καθώς και για την τακτική συντήρηση του παραπάνω οδικού δικτύου.

Οι Βουλευτές

Δελής Γιάννης
Στολτίδης Λεωνίδας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video