ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Κελέτσης: Ο Έβρος, για εθνικούς λόγους, δεν μπορεί να σηκώσει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Σταύρος Κελέτσης: Ο Έβρος δεν μπορεί να σηκώσει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου για εθνικούς λόγους
Με παρέμβασή του στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης που συνεδρίασε ειδικά για την ενημέρωση των μελών της από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη σχετικά με τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης, έκανε ξεκάθαρο ότι ο Έβρος για εθνικούς λόγους ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες των τουρκικών προκλήσεων, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου Ορεστιάδας.

«Ασφαλώς είμαστε υπέρ της βελτίωσης των υποδομών και των συνθηκών ανθρώπινης διαβίωσης στο Κέντρο, δεν μπορούμε όμως να συζητάμε για επέκταση της δομής και μάλιστα για τα νούμερα που ακούστηκαν» τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης, ενώ υπογράμμισε πως είναι πάγια θέση της κυβέρνησης και των φορέων του νομού μας  πως στον Έβρο για Εθνικούς λόγους δεν μπορεί να δημιουργηθεί δομή με πολυάριθμους φιλοξενούμενους. «Όσο για τους 102 ασυνόδευτους ανήλικους που διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες εκεί, αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν από το κέντρο και να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» σημείωσε.

Επιπλέον, τόνισε «την ανάγκη πρόσληψης περισσότερου προσωπικού και μονιμοποίησης ή παράτασης των συμβάσεων των εργαζομένων ΣΟΧ2».

Ο υπουργός στην ομιλία του, αφού ξεκαθάρισε  ότι η πολιτική της Κυβέρνησης είναι η συνέχιση της αποσυμφόρησης των νησιών με μείωση και όχι αύξηση των δομών και απαντώντας στο βουλευτή δήλωσε πως το ΚΥΤ Φυλακίου θα ενισχυθεί με άμεσες και μόνιμες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα προκηρύξουμε άμεσα 30 θέσεις μονίμων υπαλλήλων και 6 συμβασιούχων στο ΚΥΤ Φυλακίου».

Τέλος κατέστησε σαφές πως τόσο στον Έβρο, όσο και στα νησιά, που αποτελούν τα σημεία εισόδου μεταναστών και προσφύγων στη χώρα δεν θα υπάρξει μόνιμη παραμονή αιτούντων άσυλο. «Τα σημεία εισόδου είναι για λίγες ημέρες ή για λίγους μήνες, μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή. Σε κανένα τέτοιο σημείο δεν θα υπάρχει μόνιμη παραμονή, για εθνικούς λόγους» τόνισε ο Υπουργός.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Σταύρου Κελέτση:

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video