ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύλλογος Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης: Τα ψυγεία στις Αιμοδοσίες είναι άδεια! Επείγουσα έκκληση για αίμα

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης: Τα ψυγεία στις Αιμοδοσίες είναι άδεια - Επείγουσα έκκληση για αίμα
Έκκληση στους αιμοδότες, παλιούς και νέους, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν με διάθεση προσφοράς στις Αιμοδοσίες, που ο σύλλογος οργανώνει κάθε Σάββατο στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης στην οδό Τζαβέλλα 6, πρωί 8:30 - 13:30, καθώς και καθημερινά στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (τηλ. 2551352002), απευθύνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.

Σε μήνυμά του ο Σύλλογος τονίζει:

«Αγαπητέ Εθελοντή Αιμοδότη - Αιμοδότρια, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου!

Και πάλι τώρα, πέραν του εξαμήνου, σου ζητούμε να προσφέρεις ζωή σε συνανθρώπους μας που τώρα το έχουν ανάγκη!

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να στο περιγράψει κανείς!

«Τα Ψυγεία στις Αιμοδοσίες είναι Τελείως ΑΔΕΙΑ»!

Είμαστε στον Σεπτέμβρη, σε ένα ενεργητικό μήνα, αλλά για άλλους είμαστε σε μία ιδιαίτερα βαριά και πολύ δύσκολη περίοδο, με μεγάλες ελλείψεις αίματος και δυστυχώς με μειωμένες μεταγγίσεις, ιδιαίτερα στους χρόνια πολυμεταγγιζόμενους πάσχοντες (τα περισσότερα παιδιά με Μεσογειακή αναιμία). Είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι κάθε παιδί μεταγγίζεται με 3-4 μονάδες αίματος κάθε μήνα εφ' όρου ζωής.

Άπλωσε και Συ χέρι βοήθειας τώρα που υπάρχει ανάγκη!

Η κατάθεση κάθε μονάδας αίματος είναι θείο δώρο που μόνο εσύ αποφασίζεις και μόνο εσύ μπορείς να προσφέρεις».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video