ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η αήθης απάντηση του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη (;) στη δημοτική παράταξη Πόλη & Πολίτες

Η αήθης απάντηση του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη (;) στη δημοτική παράταξη Πόλη & Πολίτες
Με προκλητική αγένεια και αήθεις εκφράσεις απάντησε ο Αντιδημάρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Πόλη & Πολίτες", σχετικά με την επίσκεψη της παράταξης στη Δημοτική Κοινότητα Πέπλου και τα θέματα που απασχολούν την περιοχή (βλέπε εδώ).

Κρίνοντας από το ύφος της απάντησης, αμφιβάλλουμε αν έγραψε ο ίδιος ο κ. Κολγιώνης την απάντηση, καθώς πρόκειται για χαμηλών τόνων και ευγενικό άνθρωπο.

Στην «απάντησή» του ο συντάκτης του κειμένου επιτίθεται κατά της δημοτικής παράταξης "Πόλη & Πολίτες" με προσβλητικές και υποτιμητικές εκφράσεις όπως «η παράταξη Πόλη και Πολίτες ή ό,τι απέμεινε απ' αυτήν». Μάλλον διαφεύγει του συντάκτη ότι η παράταξη "Πόλη & Πολίτες" είναι η μεγαλύτερη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης χαρακτηρίζει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πόλη & Πολίτες" «αυτοδιοικητικά άνανδρους», «αδιάφορους και ανίκανους» που «τολμούν και μιλούν»! Και μας επισημαίνει ότι «ο τρόπος σκέψης τους είναι δόλιος και όχι υγιής».

Αποκορύφωμα του ήθους και του ύφους που συνηθίζει να χρησιμοποιεί στα δελτία Τύπου η νέα δημοτική αρχή και της αλαζονικής έπαρσης, είναι: «το 2019 απαλλάξαμε τη διοίκηση του Δήμου από αυτή τη θλιβερή ομάδα». Μάλλον ο συντάκτης του κειμένου δεν γνωρίζει ότι μέλος αυτής της «θλιβερής ομάδας» ήταν και ο Δημήτρης Κολγιώνης ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες" το 2014, ενώ διετέλεσε και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί δημοτικής αρχής Λαμπάκη.

Τέλος στο πνεύμα της συνεργατικότητας η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης μας τονίζει: «δε δεχόμαστε υποδείξεις από τους προκατόχους μας».

Ολόκληρη η απάντηση του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη στη δημοτική παράταξη Πόλη & Πολίτες:

«Σε μια απέλπιδα προσπάθεια η παράταξη Πόλη και Πολίτες ή ό,τι απέμεινε απ' αυτήν, εξέδωσε δελτίο τύπου μια εβδομάδα μετά την επίσκεψή της στην κοινότητα Πέπλου. Μια επίσκεψη παρωδία όπου ούτε το κοινοτικό συμβούλιο δεν παραβρέθηκε.

Με το γνωστό ανούσιο και ανήθικο τρόπο τους, κατηγορούν τη Δημοτική αρχή και εμένα προσωπικά ως Αντιδήμαρχο, για τον τοίχο στις δημοτικές τουαλέτες, ενώ είναι ήδη σε γνώση του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου ότι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου επισκέφτηκε από τις αρχές Αυγούστου το κτίριο, διαπίστωσε το πρόβλημα και προχωρά στην αποκατάστασή του.

Απέκρυψαν οι αυτοδιοικητικά άνανδροι, ότι η καθίζηση του εδάφους και η κλήση του τοιχίου δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια και προσπαθούσαν με μπαλώματα και ημίμετρα να καλύπτουν το πρόβλημα.

Για την περισυλλογή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων είναι προφανές ότι ο τρόπος σκέψης τους είναι δόλιος και όχι υγιής. Αν το επιθυμούσαν θα μάθαιναν ότι γίνεται κάθε Πέμπτη.

Το γεγονός ότι ίσως κάποιοι κάτοικοι του οικισμού Πέπλου, εναπόθεσαν μπάζα σε χώρο που δεν επιτρεπόταν, θα έπρεπε να το γνωρίζει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πέπλου, από τον οποίο δεν υπάρχει επίσημη - επώνυμη καταγγελία.

Τολμούν και μιλούν με περισσό θράσος για την αγροτική οδοποιία. Αυτοί που επί εννέα χρόνια είχαν καθηλωμένα τα γκρέιντερ του Δήμου.

Υποκρίθηκαν ότι δε γνωρίζουν πως στο Πέπλο από το 2014 έχουν σταματήσει τα παράλληλα έργα του αναδασμού (τεχνικά και αγροτική οδοποιία) και ότι ο εργολάβος έχει κριθεί οριστικά έκπτωτος από την Περιφέρεια. Ποτέ όμως δεν υπέβαλλαν αίτημα προς την Περιφέρεια για τον ορισμό νέου αναδόχου.

Για το έγκλημα με το αρδευτικό του Πετάλου που το ξέχασαν στα συρτάρια τους εμπαίζοντας τους κατοίκους του Πέπλου, δεν έκαναν καμία αναφορά, ενώ προεκλογικά ισχυρίζονταν, ψευδώς, ότι κατέθεσαν μελέτη στο αρμόδιο Υπουργείο.

Στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας που έχουμε με την αντιδήμαρχο Ενέργειας πραγματοποιήσαμε πολλές συναντήσεις για το έργο τηλεθέρμανσης Φερών, γιατί βλέπουμε ως δημοτική αρχή αυτό το μεγάλο έργο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ήδη πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με την εταιρία που συνέταξε τη μελέτη όπου συμπερασματικά καταλήξαμε να εντάξουμε τις μελέτες και το έργο σε προγράμματα επιχορήγησης. Είχαμε επαφές με υπουργεία και αποκεντρωμένη αλλά στην παρούσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει πρόγραμμα για να ενταχθούν.

Επίσης, έχουμε στείλει αίτημα για χρηματοδότηση στην επιτελική δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και είμαστε σε αναμονή απάντησης. Είχαμε προγραμματίσει συνάντηση με φορείς και κατοίκους των Φερών για να ενημερωθούν αλλά δεν κατέστη δυνατόν λόγω των μέτρων περιορισμού διασποράς κορωνοϊού.

Το όψιμο ενδιαφέρον τους δεν πείθει κανέναν. Αδιάφοροι και ανίκανοι, αν ψάχνουν ενόχους ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και ας ζητήσουν συγνώμη για τα εννιά χρόνια απραξίας τους στην περιοχή.

Ο Δημήτρης Κολγιώνης και ως απλός πολίτης και ως Αντιδήμαρχος βρίσκεται ανελλιπώς στον Πέπλο κάθε Σάββατο τα τελευταία 30 χρόνια. Γνωρίζει και τον γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι του Πέπλου μικροί και μεγάλοι.

Οι κάτοικοι του Πέπλου μαζί με τους υπόλοιπους Δημότες αγωνιστήκαμε το 2019 για να απαλλάξουμε τη διοίκηση του Δήμου από αυτή τη θλιβερή ομάδα. Επομένως, δε δεχόμαστε υποδείξεις από τους προκατόχους μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video