ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αθώωση Λαμπάκη για τη δήθεν «βιομηχανία παραγωγής αγωγών κατά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εξωδικαστικών συμβιβασμών»

Αθώωση Λαμπάκη για τη δήθεν «βιομηχανία παραγωγής αγωγών κατά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εξωδικαστικών συμβιβασμών»
Αθώο έκρινε τον πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη το Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών Οργάνων Ο.Τ.Α. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση με τη δήθεν «βιομηχανία παραγωγής αγωγών εναντίον του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εξωδικαστικών συμβιβασμών» για πληρωμές επαγγελματιών και επιχειρήσεων - προμηθευτών του Δήμου.

Η υπόθεση είχε λάβει το δρόμο της δικαστικής οδού, έπειτα από αναφορά του νυν Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, ζητώντας μάλιστα με νεότερο έγγραφό του, την επίσπευση της εκδίκασης της υπόθεσης βάσει των αναφορών του ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατόν σε αργία ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" αναφέρει:

«Η αλήθεια πάντα θα λάμπει έστω κι αν κάποιοι την κρύβουν ή την παραποιούν.

Αθώο έκρινε τον Βαγγέλη Λαμπάκη το Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών Οργάνων Ο.Τ.Α. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση με τη δήθεν "βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης".

Η υπόθεση είχε λάβει το δρόμο της δικαστικής οδού, έπειτα από αναφορά του νυν Δημάρχου Ιωάννη Ζαμπούκη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.

Φυσικά, κατά την πάγια τακτική του κ. Ζαμπούκη και των συνεργατών του, προεκλογικά και μετεκλογικά, είχαν χυθεί τόνοι λάσπης κατά κύριο λόγο προς το πρόσωπο του επικεφαλής μας, αλλά και των συνεργατών του.

Σε πρώτο βαθμό δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα εναντίον του επικεφαλής μας, μέσω του δημοσιογράφου που διατείνεται δημόσια πως στήριξε στις εκλογές τον κ. Ζαμπούκη, σε δεύτερο βαθμό μετεκλογικά ακολούθησε η σκανδαλολογία με ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Δήμος για Όλους" και σε τρίτο βαθμό, μετεκλογικά και προ της εγκατάστασης του στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, προέβη με μεθοδικότητα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας σε βάρος του επικεφαλής μας με αναφορά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, ζητώντας μάλιστα με νέο έγγραφό του, την επίσπευση της εκδίκασης της υπόθεσης βάσει των αναφορών του ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατόν σε αργία ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η μέθοδος γνωστή και πετυχημένη, αφού ενισχύθηκε από τα πρόθυμα παπαγαλάκια του διαδικτύου που σε κάτι προσδοκούν…

Η τακτική αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια για να σπιλωθεί το όνομα του Βαγγέλη Λαμπάκη, των συνεργατών του και της παράταξης "Πόλη & Πολίτες".

Παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών ορισμένες από τις λέξεις και χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι παραπάνω για να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη του επικεφαλής μας:
  • ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
  • Όργιο εξωδικαστικών συμβιβασμών.
  • Σφυρίζουν αδιάφορα τα άλλα ΜΜΕ.
  • Πρωτοφανή περιστατικά.
  • Δυστυχώς για τους Δημότες.
  • Οι ενέργειες δεν χαρακτηρίζονται από πολιτική ηθική!
  • Ντροπή.
  • Καταντάει ντροπή και σκάνδαλο!
  • ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ όλα αυτά και ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά και την σύζυγο του Βασιλική Μιχαλακάκου.

Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) απόφαση αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για τον Βαγγέλη Λαμπάκη και τους συνεργάτες του, που τα τελευταία χρόνια δέχονται τόνους λάσπης από ένα σύστημα που κατασκευάστηκε για να διασύρει ανθρώπους και να "δολοφονεί" χαρακτήρες.

Σήμερα ωστόσο επιστρέφουμε τη λάσπη πίσω σε αυτούς που την εκτόξευσαν!

Αλήθεια! Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη για όλα αυτά κύριε Ζαμπούκη;

Θα διαβάσουμε άραγε κάτι διαφορετικό από αυτούς που έγραφαν για να ρίξουν λάσπη, ή θα συνεχίσουν πάλι στο ίδιο μοτίβο διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και πληγώνοντας έτσι την τοπική μας δημοκρατία!!!».

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video