ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για σπουδαστές και εκπαιδευτές στο Δημόσιο ΙΕΚ Διδυμοτείχου

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για σπουδαστές και εκπαιδευτές στο Δημόσιο ΙΕΚ Διδυμοτείχου
Μέχρι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για υποψήφιους σπουδαστές, στο Δημόσιο ΙΕΚ Διδυμοτείχου και για υποψηφίους στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Οι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόπιν αίτησης, θα έχουν τη δυνατότητα πιστοποιημένης επαγγελματικής κατάρτισης στις παρακάτω ειδικότητες, όπως εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης:
  • Βοηθός Εργοθεραπείας
  • Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
  • Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών
  • Τεχνικός Βιολογικής / Οργανικής Γεωργίας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών των υποψηφίων καταρτιζομένων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 23:59.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στον σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr

Πληροφορίες εδώ.

Κατ’ εξαίρεση οι πτυχιούχοι ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Ε. Β΄ ΚΥΚΛΟΥ, Ε.Π.Λ., μπορούν να καταταγούν κατά περίπτωση στο Γ΄ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες. Η διαδικασία κατάταξης δεν γίνεται ηλεκτρονικά αλλά με απευθείας κατάθεση αίτησης στο Δ.Ι.Ε.Κ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής κατάρτισης άνοιξε και θα δέχεται αιτήσεις έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.

Οι υποψήφιοι Εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στον σύνδεσμο: https://mitrooiek.minedu.gov.gr

Πληροφορίες εδώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video