ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόσο ακόμα θα προσβάλλεται η τοπική Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης;

Πόσο ακόμα θα προσβάλλεται η τοπική Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης;
Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης που για μία ακόμη φορά γίνεται διά περιφοράς, η δημοτική παράταξη "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, αποφεύγει την ουσιαστική και δημιουργική αντιπαραβολή απόψεων, αποδεικνύει την αδυναμία της να λειτουργήσει θεσμικά και την απουσία δημοκρατικής και πολιτικής ευαισθησίας. Μας καλεί την τελευταία ημέρα εφαρμογής της Π.Ν.Π., Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, να συνεδριάσουμε διά περιφοράς και να ψηφίσουμε χωρίς διάλογο και υποβολή προτάσεων, για πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική υπόσταση του Δήμου μας.

• Όταν, από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού μεγάλοι Δήμοι συνεδριάζουν χωρίς έξοδα με τηλεδιάσκεψη, εμείς εδώ στην Αλεξανδρούπολη, ακόμα ψάχνουμε τον ανάδοχο και την επιμόρφωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου για την μελλοντική τηλεδιάσκεψη (!!!) δαπανώντας κάποιες χιλιάδες ευρώ.

• Όταν η αίθουσα του δημοτικού μας συμβουλίου είναι 200 τ.μ. περίπου, εμείς ούτε τις ενδεκαμελείς επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής) υλοποιούμε δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη.

Όταν θέματα τεράστιου ενδιαφέροντος πρέπει να αποφασίζονται με συζήτηση, επιχειρήματα και απόψεις από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και παρατάξεις αρκούμαστε σε ένα υπέρ, κατά ή λευκό και τελειώσαμε.

• Απευθυνόμαστε στον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλώνοντας ότι αυτήν την τακτική δεν θα τη δεχθούμε ξανά, ζητώντας από την επόμενη φορά, όπως έχει ανακοινωθεί και από άλλους Δήμους, η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, να πραγματοποιούνται ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, με όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια των συμβούλων, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εμβαδού περίπου 200 τ.μ.

Η Δημοκρατία δεν αντέχει άλλη φίμωση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»
Χρήστος Γερακόπουλος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video