ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Παράξενη παρέα του Ορφέα

Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
Μια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα στο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα», που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ.

Ένα καγκουρό που δεν έλεγε το ρο, μια καμήλα που μασούσε μόνο μήλα, ένα τζιτζίκι που τρελαινόταν για τζατζίκι, μια αρκούδα συγγραφέας, ένας πελαργός αργός, ένας παπαγάλος Γάλλος, ένας κροκόδειλος δειλός, ένας γάτος καλλιτέχνης, μια χελώνα με μπικίνι, ένας ουρακοτάγκος που χόρευε τάνγκο, ένας σκαντζόχοιρος με τζελ.

Ο Ορφέας με τη λύρα και τη μουσική του τα σαγηνεύει και τους αλλάζει τη ζωή.

Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».

Ονειρική η εικονογράφηση της Παναγιώτας Καρτσακάλη, που τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο εικονογράφησης παιδικού βιβλίου από την κριτική επιτροπή των Βραβείων Βιβλίου Public.

Info:
Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
Σειρά: Παιδική Βιβλιοθήκη
Σελ. 40
Ηλικίες: 3-7
Αθήνα, Ιούλιος 2018

Links:
www.livanis.gr/Κάργας-Βασίλης-Η-Παράξενη-παρέα-του-Ορφέα_p-3006983.aspx

www.facebook.com/Η-παράξενη-παρέα-του-Ορφέα

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Πρόκειται για ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη των γονιών και των εκπαιδευτικών!» (www.flowmagazine.gr)

«Σημαντικό είναι ότι η αφήγηση είναι λακωνική και έμμετρη με πραγματική παιδαγωγική εμβάθυνση για παιδιά μικρής ηλικίας -ένα περιεκτικό αναγνωστικό θα έλεγα με κλίσεις μουσικές και αγάπη προς την παιδική ηλικία και τον ίδιο τον άνθρωπο» (Εφημερίδα των Συντακτών)

«Το παραμύθι έχει την μαγική ικανότητα να δείχνει πως ρέει ελεύθερο, σαν το νερό στο ποτάμι» (www.theathinai.com)

«Εμπνευσμένο από τον μύθο του Ορφέα που μάγευε τα ζώα του δάσους με τη λύρα του, το έμμετρο παραμύθι που σκάρωσε ο συγγραφέας για την κόρη του, εικονογραφήθηκε μαγικά για να μυήσει τους μικρούς αναγνώστες στα θαύματα του κόσμου» (www.newpost.gr)

«Αυτό το παιδικό παραμύθι είναι έμμετρο και θα μπορούσε να γίνει τραγούδι. Ένα παραμύθι που θα απολαύσουν εκτός από τα παιδιά και οι γονείς» (www.i-efimerida.gr)

«Ένα απολαυστικό παραμύθι που έγραψε ο συγγραφέας με επιδίωξη να το χαρούν τα παιδιά» (Εφημερίδα Φιλελεύθερος)

«Απόψε πριν κοιμηθώ, θέλω να ξαναγίνω παιδί και ν’ ακούσω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του είναι "Η παράξενη παρέα του Ορφέα"» (Εφημερίδα Το Ποντίκι)

«Το βιβλίο έχει λιτή αλλά ιδιαίτερα περιεκτική και σπιρτόζικα χιουμοριστική αφήγηση» (Εφημερίδα Μακεδονία)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video