ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Aργύρη Πατακάκη στην ανοικτή συνεδρίαση της Γ.Σ. του Σ.Β.Β.Ε.

 

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Aργύρης Πατακάκης παρέστη στην ανοικτή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας., που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΗΑΥΑΤΤ Regency στην Θεσσαλονίκη, με επίσημο ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα.

Στην συνεδρίαση, έγινε ιδιαίτερη μνεία από τον Πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε κ.Αθανάσιο Σαββάκη για τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατία στην λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, που προκαλούν δυσκολίες και αυξημένο κόστος λειτουργίας στις επιχειρήσεις. Τόνισε, επίσης, την τεράστια ευθύνη των τραπεζών, που δεν στηρίζουν, δεν χρηματοδοτούν και δεν διευκολύνουν το επιχερείν. Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη η πολιτεία να στηρίξει με όλα τα μέσα την επιχειρηματικότητα, ώστε η ελληνική οικονομία να βρει επιτέλους έναν αναπτυξιακό βηματισμό.

Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε αναφέρθηκε, επίσης, με ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει μετά την Συμφωνία των Πρεσπών με τη γείτονα χώρα, αναφορικά με τα ελληνικά προϊόντα που έχουν κατοχυρωθεί με τον όρο «Μακεδονικός» ή «Μακεδονία» στις εμπορικές ονομασίες, τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες, όροι που προσδίδουν σε αυτά ιδιαίτερο κύρος και αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και δεσμεύτηκε οι νομικές υπηρεσίες του Συνδέσμου να εργαστούν για να δώσουν λύση σ’ αυτό το πρόβλημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τόνισε ότι : «Με παρέμβασή μου στην πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική αυτή συνεδρίαση, έθεσα υπόψη του Πρωθυπουργού δύο πολύ σημαντικά ζητήματα. Πρώτον, την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού του όμορου κράτους, κ.Ζάεφ, να αποκαλεί με το όνομα «Μακεδονία» το κράτος του, προσβάλλοντας την ίδια την ιστορία της πατρίδας μας. Δεύτερον, υπενθύμισα στον κ.Τσίπρα τη δέσμευσή του για την χρηματοδότηση του έργου της άμεσης σύνδεσης της Δράμας με την Εγνατία Οδό στην Αμφίπολη, ένα έργο που μας το χρωστάει η ελληνική Πολιτεία, καθώς ο Νόμος Δράμας είναι ο μόνος που δεν είναι συνδεδεμένος με την Εγνατία Οδό. Το έργο αυτό είναι ένα μέγιστης σημασίας εγχείρημα, καθώς θα συμβάλλει στην προσέλκυση επενδύσεων, στην ανάπτυξη, τον τουρισμό και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε τόσα πολλά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο δρόμο.


από ΠΕ Δράμας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video