ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1η Διασυνοριακή Συνάντηση Νέων με θέμα «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας»

emporiko20181 emporiko20182

 

 

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση της 1ης Διασυνοριακής Συνάντησης Νέων με θέμα : «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας», στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Ανάργυρος Πατακάκης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Διασυνοριακών (AEBR), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Επιμελητήριο Δράμας.

Στο χαιρετισμό του ο κ.Πατακάκης τόνισε ότι : «Είναι η ιδιαίτερη τιμή για την Δράμα να φιλοξενεί αυτήν την συνάντηση και να αποτελεί το επίκεντρο ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα στον τομέα της διασυνοριακής συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή είναι τόσο πολύτιμη σήμερα, επειδή συμβάλει στην αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών της Βαλκανικής και γενικότερα, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου που η Δράμα συνεχίζει να διαδραματίζει πρωτοπόρο ρόλο στην Εδαφική Ευρωπαϊκή Συνεργασία (INTERREG), καθώς υπήρξα την περίοδο 1996-1997 ως Δήμαρχος Nευροκοπίου και Πρώτος Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, από τα ιδρυτικά στελέχη του Προγράμματος Νέστος-Mesta μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας».


από ΠΕ Δράμας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video