ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Βόλεϊ Γυναικών Δράμας

dt16052018

 

 

Την Τρίτη 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Λιθηρόπουλου, με εκπροσώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλεϊ Γυναικών Δράμας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει του τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πρέβεζα από τις 16 έως τις 20 Μαΐου, με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων από τις Ενώσεις της Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Μακρής Αντώνιος, Γενικός Αρχηγός της ομάδας, ο κ. Ηλιόπουλος Χρήστος, Τεχνικός Διευθυντής και ο κ. Κόσσου Σταύρος, έφορος της ομάδας, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Λιθηρόπουλο για την πρόσκληση και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του ο κ. Λιθηρόπουλος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τόνισε πως με τη συμπεριφορά και τις δράσεις τους, δίνουν το παράδειγμα στις νεαρές αθλήτριες να εργάζονται με απλό αλλά μεθοδικό τρόπο για την ενδυνάμωση των διαπροσωπικών τους σχέσεων και την επίτευξη δημιουργικού ομαδικού κλίματος και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος για την επιτυχία της ομάδας. Παράλληλα ζήτησε να μεταφέρουν στις νεαρές αθλήτριες, καθώς επίσης και στις οικογένειες αυτών, την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα τους και το θαυμασμό του για την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τουρνουά.

 

Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

                                                                                                                                                                               Περιβάλλοντος, Υποδομών

                                                                                                                                                                                     & Μεταφορών ΠΑΜΘ            
από ΠΕ Δράμας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 News Αν. Μακεδονία Θράκη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video