ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

4η SYNERGIA Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του Διατροφικού Τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ», 9 Ιουνίου 2018, Διοικητήριο ΠΕ Δράμας

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη στήριξη της ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και αλληλεγγύης, ενθαρρύνει τη σύζευξη των τοπικών προϊόντων της ΑΜΘ με τον τουριστικό χώρο, τους ξενοδόχους, τους επαγγελματίες της εστίασης και της αναψυχής και τους φορείς της κατανάλωσης στην περιοχή μας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Περιφέρεια διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τη Θρακο-Μακεδονική «SYNERGIA» Προώθησης Τοπικών Προϊόντων, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας στις 9 Ιουνίου 2018 (ώρα έναρξης 08:00 στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας,    Δ/νση: 1ης Ιουλίου 1, Δράμα).

Στόχος της Δράσης είναι η συνάντηση, η γνωριμία και η συνέργεια (SYNERGIA) των παραγωγών του αγροδιατροφικού τομέα, των μεταποιητών και των επαγγελματιών του τομέα των υπηρεσιών στην Περιφέρειά μας (ξενοδοχεία, εστίαση, αναψυχή) ώστε να καταναλώνουν τοπικά προϊόντα και να κάνουν χρήση τοπικών υπηρεσιών.

Με αυτόν τον τρόπο τα τοπικά προϊόντα θα εμφανίζονται διακριτά στην επαγγελματική κουζίνα της περιοχής μας κατά την τουριστική περίοδο επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, αυξάνοντας την κατανάλωση, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και ενισχύοντας την απασχόληση.

Στην 4η Θρακο-Μακεδονική «SYNERGIA» προβλέπονται παράλληλες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων:

  1. Παρουσίαση - Έκθεση τοπικά παραγόμενων προϊόντων (όχι εμπορευόμενων και αντιπροσωπευόμενων).
  2. Ημερίδα ανταλλαγής απόψεων για τη θεμελίωση της ενδοπεριφερειακής επαγγελματικής συνεργασίας και την παραγωγή δικτυώσεων.
  3. Παρουσίαση της τοπικής περιφερειακής κουζίνας.
  4. Έκθεση φωτογραφίας παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων του διατροφικού τομέα καθώς και παραδοσιακών οικιακών σκευών και εργαλείων.
  5. Ενημέρωση του κοινού για την υγιεινή (Μεσογειακή) διατροφή από διατροφολόγους.
  6. Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα, παραγωγοί, μεταποιητές - παραγωγοί, επιχειρήσεις τυποποίησης ντόπιων προϊόντων, επιχειρηματίες χώρων εστίασης και αναψυχής και υπεύθυνοι αγορών, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν Business to Business (B2B) συναντήσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας. Σημειώνεται ότι οι χώροι έκθεσης των προϊόντων και Β2Β συναντήσεων θα διατεθούν δωρεάν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιθυμητή είναι η συμπλήρωση και η αποστολή στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας (Διοικητήριο, 1ης Ιουλίου 1, ΤΚ 66133, Δράμα) της συνημμένης φόρμας συμμετοχής (διαδικασία που μπορεί να γίνει και μέσα από τον ιστότοπο της Π.Ε. Δράμας στον σύνδεσμο: http://www.pedramas.eu/synergia2018/) μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 για συμμετοχή των παραγωγών, μεταποιητών - παραγωγών, επιχειρήσεωνστην 4η Θρακο-Μακεδονική «SYNERGIA».


από ΠΕ Δράμας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 News Αν. Μακεδονία Θράκη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video