ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν στην Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης τρείς (3) Αλβανοί διακινητές λαθρομεταναστών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 10 Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

-Συνελήφθησαν χθες (8-5-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30, 28 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

-Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τους δύο 28χρονους να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

-Ειδικότερα, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

-Λίγο πιο κάτω , οι αστυνομικοί εντόπισαν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που λειτουργούσε ως προπομπός, συλλαμβάνοντας τους άλλους δύο δράστες.

-Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 30χρονου περιλαμβάνει και το αδίκημα της κλοπής τροχοφόρου, καθόσον από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι για το όχημα που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλοπή την 7-5-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video