ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο μελισσοκομίας από το «Δήμητρα» Δράμας από 12 έως 14 Ιουνίου 2018.

Σκοπός του προγράμματος η βελτίωση της παραγωγής και της εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας.

-Σεμινάριο πάνω στον μελισσοκομικό εξοπλισμό και την συντήρησή του, τους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς και τις δυνατότητες τυποποίησης, εμπορίας, προώθησης και σήμανσης των προϊόντων της μέλισσας διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας από τις 12 ως τις 14 Ιουνίου 2018.

-Η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση των μελισσοκόμων γίνεται στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με τίτλο «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2018. Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της παραγωγής και της εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας στη χώρα μας.

-Την ευκαιρία για περεταίρω εκπαίδευση θα έχουν 30 μελισσοκόμοι, κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου, των οποίων η επιλογή θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας, κατόπιν υποβολής αίτησής τους προς το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ», η οποία θα γίνει μαζί με την προσκόμιση θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου ή φωτοαντίγραφου αυτού.

-Συγκεκριμένα, η εκπαίδευση είναι συνολικής διάρκειας 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί, από τις 12 Ιουνίου ως τις 14 Ιουνίου 2018 (έναρξη 16.00 μ.μ., λήξη 21.00 μ.μ), στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων-προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕ.Γ.Ε.), στο 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης. Εισηγητής της εκπαίδευσης  είναι ο κ. Κανέλης Δημήτριος, γεωπόνος M.Sc.

-Να σημειωθεί ότι μελισσοκόμοι μη κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου, δύναται να παραστούν στην εκπαίδευση, σε περίπτωση που οι θέσεις δεν συμπληρωθούν από υποψηφίους κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου.

-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας κ. Άνθιμο Αναστασιάδη, στο τηλ. 25210-58175.
Πηγή:https://ift.tt/2IJ6EWq

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 News Αν. Μακεδονία Θράκη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video