ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντώνης Γραβάνης: «Να πάμε την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία ένα βήμα μπροστά»

«Να συνυπογράψουμε όλοι μαζί την Συμφωνία Ανασυγκρότησης με στόχο την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Ροδόπης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων» αναφέρει στο κάλεσμα του

Τους υποψηφίους του συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» με τον οποίον θα διεκδικήσει την διοίκηση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης θα παρουσιάσει ο Αντώνης Γραβάνης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο ΕΒΕ Ροδόπης.

Ο κ. Γραβάνης ανέφερε σχετικά: «Mε τη συμμετοχή 56 επιχειρηματιών, εμπόρων, επαγγελματιών και επιστημόνων, ανθρώπων που εκφράζουν το «νέο» και αγωνιούν για το «αύριο» του τόπου, καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» για τις εκλογές του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. 

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων και από τους δύο συνδυασμούς που έχουν κατατεθεί, σίγουρα θα λειτουργήσει προς όφελος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών, οι οποίοι στερώντας χρόνο από τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές.

Καλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν στις εκλογές στις 4 και 5 Δεκεμβρίου ώστε να συνυπογράψουμε όλοι μαζί την Συμφωνία Ανασυγκρότησης με στόχο την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Ροδόπης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής μας. Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Οι 12+1 στόχοι του συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» για την νέα επιμελητηριακή εποχή:

1. Σύσταση επιτροπής γνωμοδοτήσεων για όλα τα κλαδικά θέματα με την αρωγή πανεπιστημιακών από Νομική και Οικονομικό τμήμα, μελών του Επιμελητηρίου, τεχνοκρατών, τον εκάστοτε πρόεδρο του ΟΕΒΕΣ και του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και τον πρόεδρο σωματείου ανάλογα με το θέμα, που θα επεξεργάζεται όλες τις νομοθετικές ρυθμίσεις και θα γνωμοδοτεί ανάλογα με τα συμφέροντα των επιχειρήσεων της περιοχής.

2. Δημιουργία Δομής υποστήριξης Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων με νομική και οικονομική συμβουλευτική υποστήριξη σε βασικά θέματα, ώστε ο κάθε επαγγελματίας να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί ή και να ζητήσει παρέμβαση για οποιοδήποτε πρόβλημα

3. Ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με τη δημιουργία Συμβουλευτικής Δομής για Εξαγωγές, συνεργασία με το ΣΕΒΕ για την ενημέρωση των επαγγελματιών, άνοιγμα νέων αγορών και ενίσχυση της παρουσίας του Επιμελητηρίου σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και δημιουργία τομέα εξαγωγικών επιχειρήσεων.

4. Συμμετοχή στη διαμόρφωση των προγραμμάτων επιδότησης του ΕΣΠΑ για επαγγελματίες και  ημερίδες σε πολλές περιοχές για την ενημέρωση των επαγγελματιών ώστε να ενταθούν σε αυτές.

5. Άνοιγμα προς κάθε κλάδο για να πραγματοποιήσει με τη στήριξη του Επιμελητηρίου αναπτυξιακές δράσεις, εκθέσεις, έρευνες, ημερίδες, σεμινάρια κλπ.

6. Ενίσχυση της ευρωπαϊκής δικτύωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή (σε επίπεδο προγραμμάτων και πολιτικών) σε δίκτυα όπως αυτό των Επιμελητηρίων της Στρατηγικής Ιονίου Αδριατικής (EUSAIR) που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση Βιοτεχνών και ΜΜΕ. Προώθηση αδελφοποιήσεων και συνεργασιών

7. Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών σε κλαδικά θέματα και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και παροχής υπηρεσιών και ανταλλαγή επιχειρηματιών και τεχνογνωσίας με το πρόγραμμα Erasmus.

8. Ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη συμμετοχή εκπροσώπου/εκπροσώπων μας σε όλες τις επιχειρηματικές αποστολές που γίνονται στα πλαίσια επισκέψεων Ελλήνων αξιωματούχων σε χώρες ενδιαφέροντος και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της διαβαλκανικής συνεργασίας και συμμετοχή σε όλες τις διαβουλεύσεις στις οποίες η χώρα μας συμμετέχει.

9. Αναβάθμιση της συμμετοχής μας στην Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΕΠ και ενίσχυση της παρουσίας μας στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

10. Ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και επιχειρήσεων με την ανάπτυξη συνεργατικών δικτύων (τύπου cluster) και την καθιέρωση της περιοχής μας ως προορισμό.

11. Δημιουργία δωρεάν online εφαρμογής «ψωνίζω στη Ροδόπη» με δυνατότητα εύρεσης όλων των επιχειρήσεων σε τρεις γλώσσες

12. Σύνταξη μελέτης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο για αποτύπωση της κατάστασης της αγοράς, καταγραφή πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, ανάλυση του προφίλ ως καταναλωτές των διερχομένων από κάθετο άξονα και Τουρκία.

+1  Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης Μικρών Επιχειρήσεων  με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και χρήση πόρων του ΕΣΠΑ για τη παροχή μικροπιστώσεων και εγγυήσεων με ευνοϊκούς όρους και ταχύτατες διαδικασίες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video