ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταδικάζει το State Department τις αντισημιτικές δηλώσεις του Αχμέτ Μετέ

Με αναφορά του στην ετήσια έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την Ελλάδα – Είχε «δικαιώσει» τον Χίτλερ που «έκανε σαπούνια τους Εβραίους» – Συγκέντρωση υπογραφών από τον ίδιο ενόψει της δίκης

Περίοπτη θέση στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department για την Ελλάδα κατέχει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ εξαιτίας των αντισημιτικών δηλώσεων στις οποίες είχε προβεί τον Αύγουστο του 2014 στην Γλαύκη Ξάνθης.

Χαρακτηριστικό μάλιστα του ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν οι Αμερικανοί για τις δηλώσεις εκείνες είναι ότι παρά το γεγονός πως η έκθεση αφορά το 2016, σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται το φασιστικό παραλήρημα του ψευδομουφτή το οποίο έλαβε χώρα άλλο έτος, δύο χρόνια πριν.

Να θυμίσουμε ότι κ. Αχμέτ Μετέ τότε είχε «δικαιώσει» τον Χίτλερ που «έκανε σαπούνια τους Εβραίους» ενώ μετά την έκταση που πήρε το θέμα το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης και η Εισαγγελία Ξάνθης άσκησε δίωξη εναντίον του κατόπιν καταγγελίας.

Περίοπτη θέση στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department για την Ελλάδα κατέχουν οι δηλώσεις του ψευδομουφτή Ξάνθης

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department για την Ελλάδα για το 2016

Το φασιστικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης

Συγκεντρώνει υπογραφές εξαπατώντας τους πιστούς

Τα δύο παραπάνω, τόσο η ποινική δίωξη εναντίον του όσο κυρίως η αναφορά του State Department, φαίνεται πως έχουν «θορυβήσει» ιδιαίτερα τον ψευδομουφτή Ξάνθης ο οποίος ψάχνει πλέον «σανίδα σωτηρίας» στους πιστούς μουσουλμάνους μπροστά στον κίνδυνο να χαρακτηριστεί από τη Δικαιοσύνη αλλά και από διεθνούς φορείς ως «υμνητής του Χίτλερ».

Όπως αποκαλύπτει η σελίδα Thraki Live με έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο κ. Μετέ ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών από τους πιστούς προκειμένου να στηρίξουν τον ίδιο ενόψει της επικείμενης δίκης του τον Νοέμβριο.

Η συλλογή των υπογραφών ωστόσο γίνεται με παραπλανητικό τρόπο καθώς στο έγγραφο ο κ. Μετέ παρουσιάζεται ως «εκλεγμένος» Μουφτής κάτι το οποίο σαφώς και δεν ισχύει καθώς απ’ όσο γνωρίζουμε ποτέ και πουθενά δεν στήθηκαν κάλπες ή διενεργήθηκαν εκλογές ώστε σήμερα ο ίδιος να φέρει αυτόν τον τίτλο.

Στο δημοσίευμα του Thraki Live αναφέρεται χαρακτηριστικά:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video