ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερωτικές περιπτύξεις Ιλχάν Αχμέτ – Κατερίνας Μάρκου μέσα στη Βουλή!

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΕΘΑ επί Παπαντωνίου

Μπορεί οι πολιτικοί τους δρόμοι να χώρισαν προσωρινά, καθώς ο ένας ανήκει πλέον στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και η άλλη είναι ανεξάρτητη, όμως οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι «δέθηκαν» αρκετά το διάστημα της συνύπαρξης τους στο Ποτάμι.

Ο λόγος για τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου τους οποίους ο φακός του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής τους «έπιασε» σε ιδιαίτερα θερμές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης στις 28 Μαρτίου για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΕΘΑ επί θητείας Παπαντωνίου.

Η Κατερίνα Μάρκου με τον Ιλχάν Αχμέτ σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής

Η Κατερίνα Μάρκου με τον Ιλχάν Αχμέτ σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Rodeo» του ΣΚΑΪ:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video