ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «κλήρος έπεσε» στον Δήμαρχο Δράμας. Πληρώνει, άδικα, την αδιαφορία τόσων ετών !!! Πιθανόν να μη γίνει υποδοχή στην Κορακάκη μετά από παράκληση της οικογένειας.


Λένε ότι «δεν πρέπει να είσαι στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή». Αυτό φαίνεται ότι έπαθε ο Δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μασμάκος  ο οποίος άθελά του έχει συγκεντρώσει επάνω του τα βέλη των «όψιμων» φίλων της Άννας Κορακάκη. Ο άθλος που πέτυχε η 20χρονη συμπολίτισσά μας έδωσε το δικαίωμα στους πολιτικούς και μη αντιπάλους του κ. Μασμάκου να βγαίνουν σε κάθε λογής μέσω κοινωνικής δικτύωσης και να του επιτίθενται,  λες και είναι ο απόλυτος πολιτικός άρχοντας των τελευταίων 40 ετών στο νομό μας. Λες και αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν η χρυσή μας Ολυμπιονίκης.

Και για να προλάβουμε και άλλες αντιδράσεις, μαθαίνουμε ότι μετά από παράκληση της οικογένειας Κορακάκη (και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μας) ζητήθηκε να μη γίνει υποδοχή στην πλατεία της πόλης διότι η Άννα είναι τόσο κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια, βρίσκεται σε μια τόσο μικρή ηλικία και  είναι δύσκολο να διαχειριστεί όλη αυτή τη δημοσιότητα.

Μία δημοσιότητα η οποία «έπληξε» όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς μέχρι και τη γιαγιά της μάθαμε, άσε δε για τον αδερφό της τον Διονύση ο οποίος έγινε «φίρμα» πριν την ώρα του διότι να το θυμηθείτε ότι και αυτός θα μας χαρίσει μετάλλια στο μέλλον.

Δυστυχώς και για να επανέλθουμε στα προηγούμενα, σύσσωμη η αντιπολίτευση και τα «όργανά» της έχουν στραφεί κατά της σημερινής δημοτικής αρχής λες και αυτοί βρέθηκαν στην πολιτική από «παρθενογένεση».

Το timing της κατεδάφισης του προπονητηρίου, αν και ήταν προγραμματισμένη αφού έχει παραγγελθεί  προ καιρού και μετά την εξασφάλιση της παρουσίας της Άννας στο Ρίο  ειδικό κοντέινερ για προπόνηση , ομολογουμένως δεν ήταν σωστό διότι έδωσε ακόμη μεγαλύτερη τροφή στους «διώκτες» του κ. Μασμάκου.

Τέλος και για να ξεφύγουμε από την «ελληνική νοοτροπία» , το κατόρθωμα της Άννας, ας γίνει η αφορμή να ενωθούν όλες οι φωνές του νομού και να απαιτήσουν από την πολιτεία την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών  της Δράμας !!!!

 

Υ.Γ….

Δεν έχουμε μάθει ακόμη σε ποιο κομμωτήριο πήγαινε η Άννα και σε ποιο S/M ψώνιζε. Παρακαλούμε να γίνει άμεση ενημέρωση από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ «Άννα Κορακάκη».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video