ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στις Σέρρες για 14 κλοπές και απόπειρες κλοπής από καταστήματα στην πόλη των Σερρών.


Η λεία τους περιλάμβανε χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές συσκευές και φιάλες ποτών.

-Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 11 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπής σε διάφορα καταστήματα στην πόλη των Σερρών.

-Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 17 ετών , σε βάρος των οποί ων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής.

-Ειδικότερα, το βράδυ της 9 προς 10 Νοεμβρίου του 2015, οι δύο ανήλικοι αρχικά διέρρηξαν κατάστημα - καφεκοπτείο και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και φιάλες ποτών, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ. Αργότερα την ίδια μέρα, διέρρηξαν ακόμα ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαιρώντας έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και φιάλες ποτών, συνολικής αξίας 180 ευρώ.

-Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών προχθές (11-11-2015) το πρωί στην πόλη των Σερρών και συνελήφθησαν .

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού και δρώντας από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, διέπραξαν επιπλέον 12 κλοπές/διαρρήξεις και συγκεκριμένα σε 9 καταστήματα (8 υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 με είδη υποδημάτων), 2 πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ και σε Λέσχη Πανεπιστημιακού Ιδρύματος στην ίδια πόλη, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες ποτών, συνολικής αξίας 2.295 ευρώ.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

-Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος πριν από 3 ημέρες (10-11-2015) αγόρασε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με μέρος των χρημάτων από τις κλοπές, η οποία βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε, ενώ ο 17χρονος την 16-10-2015 διέφυγε από κέντρο κράτησης ανηλίκων που κρατούνταν, δυνάμει απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

-Σημειώνεται ότι οι δύο ανήλικοι έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του ς και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video